Buka @ 18 Aug 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1461914Ja już tylko w wersji pieczonej, a potem mrożonej. Nie muszę dyni wcześniej obierać, bo z upieczonej skóra sama odchodzi, blenderowanie niekonieczne, jest bardziej skoncentrowana i o wiele smaczniejsza.Buko, jak wygląda dynia po mrożeniu? wyględna jest czy tylko na zupę się nadaje?
Pieczesz ją z przyprawami czy gołą? i potem w co do tego mrożenia?
letti @ 17 Sep 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1468333Nie chciało mi się piec,to usmażyłam plastry na oleju,faktychnie pycha.Ja tam wolę w piekarniku - od razu cała wchodzi na raz i po pół godzinie gotowa. A jak coś zostanie to mam na następny dzień do pracy na zimno![]()
Tak z ciekawości - długo smażyłaś?
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.