puella @ 26 Sep 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=591145Cudne cudne, ale ja mam pytanie: czy moge uzyc do eklerkow przepisu Hichotki ''przepyszna masa do napoleonki''?A czemu nie![]()
Robisz nadzienie jakie Tobie odpowiada![]()
Ilona @ 27 Sep 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=591478A czemu nie![]()
Robisz nadzienie jakie Tobie odpowiada
Ważne tylko, żeby nie było zbyt wilgotne, bo eklerki nasiąknąAle masa do napoleonki powinna być dobra![]()
![]()
puella @ 27 Sep 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=591626Ilona latwo powiedziec zrob jaka Ci odpowiada, a ja jestem wielka ofiara w kuchni. Mam nadzieje, ze od Was czegos sie naucze i nauka nie pojdzie w las.
A myslisz, ze ja alfa i omega jestem![]()
Zastanowilam sie i stwierdzilam, ze skoro robi sie karpatke z tym kremem to do eklerek też sie nada.
Ot, cala filozofia.
P.S. z tym, ze "Ci odpowiada" chodzilo mi o smak, kolor itp.
puella @ 27 Sep 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=591626Dzieki dziewczyny za odpowiedz.
Ilona latwo powiedziec zrob jaka Ci odpowiada, a ja jestem wielka ofiara w kuchni. Mam nadzieje, ze od Was czegos sie naucze i nauka nie pojdzie w las.
Pamiętaj tylko, że najlepiej nadziewać eklerki na chwilę przed podaniem![]()
Ilona @ 27 Sep 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=591630P.S. z tym, ze "Ci odpowiada" chodzilo mi o smak, kolor itp.Wiem, wiem ale ja smaku jeszcze nie znam, a kolor to tylko na zdjeciu, ale jutro bede sie meczyc to podziele sie efektem.
Wlasnie moze dzieki Wam jakos sie podciagne w tej materii, tak to jest , jak cale zycie rozpieszczaja![]()
sylwia18 @ 27 Sep 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=591749Pamiętaj tylko, że najlepiej nadziewać eklerki na chwilę przed podaniem![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.