- Sie 24, 2006
- 9,713
- 0
- 0
0,5 kg mąki 
2 jajka (zółtka oddzielnie od białek)
1/2 szk cukru
1/3 kostka margaryny stopionej i ostudzonej
2 łyżeczki proszku do pieczenia
woda
 
Mąkę wymieszać z porszkiem do piecznie, żółtkami, cukrem, wodą i margaryna.Wody ma być tyle, żeby ciasto było gęste
		 Zmiksować to wszystko i dodać ubite białka.
	
 Zmiksować to wszystko i dodać ubite białka. 
 
Mi się sprawdza w 100%. Z tego przepisu robię już ok 3 lat i zawsze wychodzą chrupiące.
 
Podpowiem, że po upieczeniu wykładam na tą...kratkę z piekarnika czy tam jak to się nazywa Chodzi o to,żeby gofry odparowały
	
		
			
		
		
	
			
			2 jajka (zółtka oddzielnie od białek)
1/2 szk cukru
1/3 kostka margaryny stopionej i ostudzonej
2 łyżeczki proszku do pieczenia
woda
Mąkę wymieszać z porszkiem do piecznie, żółtkami, cukrem, wodą i margaryna.Wody ma być tyle, żeby ciasto było gęste
 
	Mi się sprawdza w 100%. Z tego przepisu robię już ok 3 lat i zawsze wychodzą chrupiące.
Podpowiem, że po upieczeniu wykładam na tą...kratkę z piekarnika czy tam jak to się nazywa Chodzi o to,żeby gofry odparowały
 
				
		 
 
		 
 
		 
	 
	 
 
		 
	 
	
 
			 
 
		 
	 
 
		