.agatka. @ 30 Nov 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1221628A ja mrożę chleb i gulasz. Ale ze mnie gospocha!
Pełną gębąa my półgębkiem![]()
![]()
Joanna @ 24 Jan 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1246229Pyszny wyszedł. W prostocie siła.![]()
Zamiast koncentratu, ktorego nie używam i w związku z tym nie mam na stanie, dałam mrożone pomidory śliwkowe, a zamiast świeżej papryki, mrożoną, pieczoną bez skórki.Bardzo mi miło Joasiu, że i Tobie smakowało, własne zapasy o tej porze roku bezcenne.![]()
ela2225 @ 25 Jan 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1246713Tak zachwalacie ten gulasz ze muszę zrobić.
Tylko chyba kminek bede musiała ominąć-mąż by mnie chyba zabił jakby kminek wyczuł.Elu tego kminku prawie nie czuć, weź pod uwagę, że to się gotuje dwie godziny, część aromatu się ulotni.
seniorka @ 25 Jan 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1246722A ja zrobiłam dziś na obiad. Wszystko zgodnie z przepisem, nawet ze smalcem, żeby było bardzo po węgiersku. Wyszedł doskonałySerdeczne dzięki za ten przepis. Z łakomstwa za dużo zjadłam, ale nie żałuję. To była rozkosz dla podniebienia. Pozdrawiam.
Seniorko miło mi, że kolejna osoba nie zawiodła się na tym przepisie. Pozdrawiam.![]()
.agatka. @ 25 Jan 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1246904Zrobiłam z 820 g łopatki. Nie uwierzycie, ale z chłopem i teściową opędzlowaliśmy prawie cały gar.![]()
Aż mnie brzuch boli, ale nie mogliśmy się oderwać.
A do tego placki ziemniaczane!
Agatko ale Ciebie liczę podwójnie, a i szanowny małżonek jako mężczyzna też pewnie potrafi wciągnąć nieco więcej.![]()
Tak chwalicie, że też muszę zrobić, dawno nie było, chłop się ucieszy, a jak jeszcze będą tego kluski "z dziurką", to już w ogóle.
yrsa @ 7 Feb 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1252619A widzisz, dobrze, że zapytałam. Gulasz mi się wołowo kojarzy, karkówka raczej wieprzowo, no ale przecież krowa też ma kark, łopatkę i zadek.Dobrze, że Agatka czuwa, zaraz dopiszę, żeby nie było wątpliwości.![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.