dziunia @ 9 Sep 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1023431Ja teżChoć wolałabym jabłuszko, może jeszcze poszukac gdzieś indziej tego jabłuszka?
no jabłuszko bym wolała to fakt ,ale ostatecznie dynia też piękna![]()
oliweczka @ 17 Sep 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1026361ja juz tak z rok kolo tych foremek kraze, oni okresowo je przeceniaja na stronce Wiliams- Sonomy o 50 %
na ebayu nigdy tak tanio nie bywaja. Mozna je wyczaic na przecenie, kupic hurtem przez kogos mieszkajacego w Usa i juz...
nie chce Wam mieszac, ale przecena dyni moze bedzie po Halloween, w zeszlym roku prznajmniej bylaTo ja mam podobnie - od kiedy Ushii pokazała swoje foremki też na nie poluje![]()
Foremki dyni na Ebayu bywają bardzo często (sama foremka kosztuje około 30zł, do tego dochodzi oczywiście przesyłka).
Tylko właśnie ze znalezieniem tego kogoś kto mieszka w Stanach i mógłby zakupić kilka foremek i wysłać je do Polski jest największy problem.
MałaRybka @ 17 Sep 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1026363Ale nas tu podpuściłaś. Jeśli od roku obserwujesz rynek to podziel sie nowiną kiedy będzie przecena
. Ja też się z chęcią przyłącze do zamówienia.
I ja też chętnie przyłączyłabym się do zakupów![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.