hop
jakiej wielkosci najlepiej formowac te pampuchy?
z podanych proporcji ile wychodzi sztuk?Ja szklanką wycinama porcja taka, że na jeden obiadek wystarczyć powinno![]()
![]()
Mmmmmniam! Nowy przeboj u mnie w domu. Tylko z czym jeszcze mozna to robic/jesc? Bardzo prosze o jakis pomysl.W polskich przedszkolach i szkołach buchty podają z breją owocowączyli zmiksowane truskawki lub jagody z dużą ilością śmietany i cukru lub z masłem i cukrem.![]()
Oczywiście można z sosami mięsnymi jak najbardziej je wcianać czyli do gulaszu są ok. ale też pyszne z masełkiem i posypane rozdrobnionymi orzechami i z cukrem![]()
kasha @ 11 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=410728O rany, z kilograma mąki!![]()
To się niźle narobiłaś, ja bym chyba 3 dni je robiła
No właśnie, że nieMamuśka obdarowała mnie odpowiednim sprzętem i wrzucam składniki a maszyna sama miesza
dlatego właśnie wcześniej za to się nie brałam, bo chyba łapki by odpadły![]()
![]()
kasiak73 @ 11 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=410777Mniam Nutka ale smaka mi zrobiłaś![]()
Jutro robie ja zawsze paruje na garnku z gaza ale może faktycznie w parowarze lepiej
Bo i smaczne jestDziś miałam powtórkę z wczorajszego dnia i jeszcze na jutro bydzie
bo jest tego trochę.![]()
Garnka z gazą bałam się jak ognia, bo i parzyło w łapki i jakoś tak zawsze w oczy mi naparowało, gdy pomagałam - więc jakoś tak szybko się ewakuowałam. Sprzęt przetestowałam sobie do parowców i jest superna spód jednak dobrze jest położyć gazę, bo przywierają do plastiku. Już zapowiedziałam małżonkowi, że co niedziela będą parowce i tak do znudzenia
Hi hi. Ucieszył się, bo i pyszne. Ale to by wychodziło, że nie tylko w niedzielę te kluchy by były - to tak się nie da, bo znudzą się szybko![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.