pyszniutkie te kotleciki mniam mniam a nóżki jak mam wycałowane wowA nie mowilam, ze tak bedzie?????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mówiłaś i jedna rzecz jaką źle zrobiłam to to że ich zrobiłam za małonastępnym razem robię więcej![]()
Zrobiłam kotlety dzisiaj na obiad.Ale smacznePolecam ten przepis.
Ja go na stałe wpisuje do domowego menu.
Pozdrawiam![]()
A co pomieszałaś?? To wyszły te jaja czy nie?![]()
A tak w ogóle, to witaj na forum.Wyszly wyszłyPo prostu jak pisalam post to zaznaczyłam nie to co trzeba i wyskoczyły mi posty innych osób jako cytat.Mam nadzieje,że sie wprawię i juz nie bedę robic "błędów"
A kotleciki naprawde są super.Juz dawno sie do nich przymierzałam i w końcu zrobiłamPycha.
Pozdrowionka![]()
No to się cieszę Idź może przywitaj się do wątku powitalnego w misz maszu i opowiedz trochę o sobie, bo my tu ciekawskie trochęi te skróty WS lub ZWA rozszyfruj, dobra? Pozdrawiam.
Już sie przywitałam![]()
zrobiłam, zrobilam po tylu latach ehhh rozmarzylam sie... pierwszy raz te klopsy robilam na tzw ZPT w szkole podstawowej 8)Ja od ,,zawsze "robię je raz w tygodniu.Łatwe,szybkie i smaczne!
czy ja moge zrobic tylko z tarta bulka? bez tej odciskanej?
Choroba nie pamietam, kiedy bulke moczylam, a jeszcze mleko be u nas.
Do klopsa, pulpetow, mielonych kotletow, a takze pasztetow daje tarta bulke.
ale co dodac, zeby mokre? kurcze, nawet jakbym chciala to bulki innej jak tarta brak
Do mielonych zetrzyj ziemniaka, ktos mi kiedys podpowiedzial i tylko takie teraz robie mieloneFajnie wiaza i fajny smaczek![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.