Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Beatko - wykonałam Twoje jajkowe kotlety i były bardzo smaczne - delikatne i puszyste - moja rodzinka zajadała się aż miło było patrzeć. Dzięki za przepis - już go rozdałam w pracy.
Kotleciki bardzo smaczne,ja podaję z sosem czosnkowym czyli : 1 duży jogurt naturalny+kilka ząbków czosnku+1łyżka majonezu+przyprawa tzatziki+curry.Sos jest ostry,wg.mnie świetnie pasuje do kotlecików.
u nas również często goszczą na obiadowym stole - ja dodaję ziemniaki -
wypróbuję w sosem, który podała dea
jednak farsz muszę przygotowywać wieczorem - bo jak na obiad przygotowywany z dzieckiem - to za długo się je robi
kojarza mi sie z jajkami, ktore najpierw gotuje sie na twardo, ostroznie wyjmuje sie z przepolowionych skorupek by ich nie uszkodzi, potem kroi sie w kosteczke, laczy z koperkiem i przyprawami i wpycha sie ponownie do skorupek, odrobina masla i bulki tartej i na patelnie... podejrzewam, ze smak jest podobny