joannas @ 10 Nov 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1047384A ja mam zamiar wypełnić kruche babeczki tym kremem i udekorować owocami.Kiedyś robilam tak samo dodalam jeszcze pokrojone w kostke galaretki . Pyszności![]()
aniek44 @ 19 Feb 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1257467Witam wszystkich, mam pytanie dlaczego nie moge ubić serka juz czwarty mi się zważył. Prosze doradzcie miSerek powinien stać w lodówce ok 12 godzin - powinien być schłodzony.
katikity @ 8 Nov 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1046458Mam pytanie
Mieszkam w Austrii i nie iem jakie mleko to to wlasciwe az wstyd
Czy to skondensowane do kawy jak smietanka czy te w tubkach slodkie bardzo ??
Bede wdzieczna gdyz chce zrobic torta z ta masaPewnie już eksperymentowałaś... Wg mnie, to właściwe, to z tubki, słodzone.
miglietta @ 12 Mar 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1409081a te mleko słodzone to ma być gotowane?W 5 poscie autorka podaje,że nie trzeba gotować![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.