kasha
Member
- Wrz 25, 2004
- 20,571
- 3
- 0
Przeczytałam cały wątek i zwariowałam, jedni robią go ze zwykłego rzadkiego mleczka z puszki, i te osoby narzekają ,że sam krem jest rzadki
Z takiego mleka na 1000% krem nie będzie słodki a nawet będzie niedosłodzony.
piję mleko z puszki (te słodkie) i wcale nie jest ono słodkie
inni pisząc, że krem zbyt słodki sugerują, z pokazanych zdjęć, że wykonują go z gotowanego bardzo gęstego mleka w puszce lub gotowego karmelu
czytając wątek dość wnikliwie nietrudno nie zauważyć, że robione są dwa różne kremy
Linn pokazała zdjęcie gęstego karmelu
Może ktoś kto robił mnie oświeci
Z takiego mleka na 1000% krem nie będzie słodki a nawet będzie niedosłodzony.
piję mleko z puszki (te słodkie) i wcale nie jest ono słodkie
inni pisząc, że krem zbyt słodki sugerują, z pokazanych zdjęć, że wykonują go z gotowanego bardzo gęstego mleka w puszce lub gotowego karmelu
czytając wątek dość wnikliwie nietrudno nie zauważyć, że robione są dwa różne kremy

Linn pokazała zdjęcie gęstego karmelu
Może ktoś kto robił mnie oświeci


