Caritka @ 26 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=828289No, nie ma sily. Kusicie tak, ze musze je powtorzyc -najwyzszy czas, bo nie wyrobie przy Was
i kto to mówi? Caritko nie będe paluchem pokazywac kto potrafi kusić i to bardzo skutecznie![]()
Caritka @ 26 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=828289No, nie ma sily.
Też tak właśnie pomyślałam przed chwilą i poszłam sprawdzić swoje zapasyMam wszystkie składniki i chyba wiem co z nich zrobię![]()
![]()
Margot @ 26 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=828295i kto to mówi? Caritko nie będe paluchem pokazywac kto potrafi kusić i to bardzo skutecznie![]()
![]()
Tylko wez pod uwage, ze ja jestem jedna, a Was duzo wiecej![]()
![]()
![]()
Maraa @ 26 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=828298Też tak właśnie pomyślałam przed chwilą i poszłam sprawdzić swoje zapasyMam wszystkie składniki i chyba wiem co z nich zrobię![]()
Ja nie mam mascarpone, a do Reala mam za daleko![]()
Mnie wczoraj prawie sam wskoczył do koszyka, no był mi przeznaczony...![]()
Maraa @ 26 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=828306Mnie wczoraj prawie sam wskoczył do koszyka, no był mi przeznaczony...
Wiedzial, ze bedzie Ci potrzebny..- kochany...
i jak tu go przerobic?![]()
![]()
monisia.zz @ 28 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=829079Bardzo miękkie mi wyszły... takie do jedzenia łyżeczką. Na waszych zdjęciach ta otoczka z kakao jest taka ładna a moja zrobiła się już po kilku godzinach taka mokra... co mi wyszło nie tak? Proporcje zachowałam. Ale smakowały mimo to
Monisiu, otoczka z kakao -czy na ciescie, czy na tych kulkach, po jakims czasie zawsze zrobi sie mokra.
Mozesz je grubiej oproszyc, ale z biegiem czasu, kakao i tak zrobi sie mokre.
Przed podaniem, kulki mozna jeszcze raz lekko oproszyc, zeby ladniej wygladaly.
Jesli ciasto wyszlo Ci na prawde bardzo miekkie, mozesz dolozyc jeszcze troche rozdrobnionych ciastek.
Moje tez wyszlo bardzo miekkie, ale nic nie dosypywalam. "Ciezko" sie robilo z tego kulki, ale fajnym sposobem, choc troche meczacym![]()
bylo oplukanie rak (i wytarcie do sucha) (-mniej wiecej, co druga kulka ) i formowanie czystymi rekoma.
Potem delikatnie kulke wrzucic do kakao i leciutko palcem obracac, zeby pokryla sie kakao![]()
karibe @ 26 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=828275Wow, ale zdjęcie mniam
Dzieki![]()
Margot @ 26 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=828278Atina ,ale cudne i kulki i zdjęcieMargot dziekuje za miłe słówko![]()
Maraa @ 26 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=828281Atina, kulki piękne, a zdjęcie rewelacyjne!Chyba się zaraz wgryzę w monitor...![]()
![]()
Bardzo się cieszę, że Ci się podoba, bo to zwykle ja się ślinie na widok Twoich zdjęć![]()
Caritka @ 26 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=828289Atino, ale teraz, to przesadzilas![]()
![]()
Sliczne zdjecie! Bardzo apetyczne!
![]()
Ciesze sie, ze smakowaly![]()
No, nie ma sily. Kusicie tak, ze musze je powtorzyc -najwyzszy czas, bo nie wyrobie przy Was
Caritko, też myślę, że przesadziłam, tak długo czekać z ich zrobieniem - to niedopuszczalne![]()
Bardzo mi smakowały a z każdym dniem w lodówce były lepszeTa ostatnia kuleczka była tak pyszna, że chyba muszę zrobić powtórkę![]()
![]()
Caritko, Ewusiek, Gucio - piękne kulki![]()
, a moich już nie ma....![]()
![]()
Ewusiek @ 28 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=828889ja też wczoraj pokulałam sobie, i taki efekt
Mniam !![]()
![]()
![]()
A w czym kulałaś ? W słodkim kakao czy czekoladowej posypce ?
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.