małgośka79
Well-known member
- Maj 4, 2007
- 2,322
- 906
- 113
Bardzo lubimy kurczaka przygotowanego w ten sposob i czesto gosci na naszym stole. Pyszny i szybki w przygotowaniu. Dzieki

Mała_Mi @ 23 Feb 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1403780Caritko, jest mi ogromnie miło, że przepis nadal Wam towarzyszy!
- Mala_Mi - ja bardzo lubie Twoje przepisy, mimo, ze niestety, jeszcze nie wyprobowalam Twoich wszystkich...![]()
Ale juz kiedys zauwazylam, ze smaki mamy bardzo podobne, wiec Twoje przepisy bardzo mi odpowiadaja![]()
- dziekuje, ze sie z nimi dzielisz![]()
![]()
CYTATO, wierzę, wierzę, od razu widzę, że ananas tu z pewnością pasuje.
Tak sobie pozwalam na modyfikacje, bo nie raz robilam w wersji orginalnej, tzn. tej, ktora podalas,
a ze przepis wszedl na stale i ciagle go robie, to zeby sie nie znudziltak troche kombinuje![]()
![]()
ale z ananasem, mmm... - mowie Ci ...![]()
catparker @ 23 Feb 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1403789Jak miło, że ktoś wyciągnął ten przepis![]()
Cały dzień siedzę i dumam co zrobić na obiado-kolację.
Teraz już wiem
smacznego![]()
![]()
Caritka @ 23 Feb 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1403798- dziekuje, ze sie z nimi dzielisz![]()
![]()
Tak sobie pozwalam na modyfikacje, bo nie raz robilam w wersji orginalnej, tzn. tej, ktora podalas,
a ze przepis wszedl na stale i ciagle go robie, to zeby sie nie znudziltak troche kombinuje![]()
![]()
ale z ananasem, mmm... - mowie Ci ...
Zawsze sprawia mi dużą radość, kiedy przepis komuś się przydaje![]()
To bardzo ważne, by przepis żył! Przepis jest pewną propozycją, pewną ideą, którą ludzie sobie przekazują. Ale każdy jest trochę inny, i każdy lubi trochę inne smaki: jeden ostrzejsze, inny łagodniejsze, jeden słone, inny słodsze. To wspaniałe, kiedy pierwotna idea zaczyna funkcjonować pod konkretnym dachem i dostosowywana jest do gustu mieszkających tam osób.![]()
Z pewnością wypróbuję dodatki ananasa.![]()
Mała_Mi @ 23 Feb 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1403799Zawsze sprawia mi dużą radość, kiedy przepis komuś się przydaje![]()
To bardzo ważne, by przepis żył! Przepis jest pewną propozycją, pewną ideą, którą ludzie sobie przekazują. Ale każdy jest trochę inny, i każdy lubi trochę inne smaki: jeden ostrzejsze, inny łagodniejsze, jeden słone, inny słodsze. To wspaniałe, kiedy pierwotna idea zaczyna funkcjonować pod konkretnym dachem i dostosowywana jest do gustu mieszkających tam osób.![]()
Z pewnością wypróbuję dodatki ananasa.![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.