Margot
Well-known member
- Cze 24, 2005
- 16,728
- 603
- 113
Margot @ 4 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=724462i jeszcze jedno zdjęcie dla SiniTo lubię. Zdjęcie z dedykacją. Pour moi.![]()
I wzdycham. Z zachwytu nad pięknym zdjęciem i Twoim talentem fotograficznym. I ze smutku nad swoim brakiem talentu. I nie zgadzam się z Dziunią, że dobry aparat dużo daje. Jeśli jest talent, to i aparat w komórce wystarczy.
Margot @ 4 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=724519Sini ,Dziuni komórkowe są piękne
Sini ,ale Ty masz talent ,ja uwielbiam twoje zdjęcie kromki chleba z dżemem truskawkowym ,ono jest takie piękne
o tenMnie też się bardzo to zdjęcie Sini podoba, jak je widzę to zaraz robię sobie kanapkę z dżemem![]()
Margot, jak Ty mnie zawsze potrafisz ''nakręcić'' Teraz lawendy będę szukać, bo zapomniałam sobie posiać w ogródkuMusisz pisać, że są takie pyszne?![]()
![]()
Tatter, zdjęcie jest cudne!![]()
Margot @ 4 Jul 2008 napisał:
Maraa @ 4 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=724785Margot, a wiesz, że milczenie jest złotem?
ale jak piszę to milczę ,naprawdę![]()
Margot @ 4 Jul 2008 napisał:
Margot @ 5 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=724907Caritka ,ja sie nie znam ,dali trochę lawendy to piekę
Wszyscy co jedli to żyją![]()
Chyba coś na ten temat pisała Tatter i wyszło ,że te w Polsce to jadalne sąA w Niemczech ?![]()
-No dobra, to w przyszlym tygodniu sie na nie skusze.
Zobaczymy, czy jest jadalna- moze przezyje![]()
![]()
- Moze Tatter do tego czasu cos napisze i mnie uchroni przed ewentualna....... ()![]()
![]()
![]()
tatter @ 5 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=724913Ciesze sie, ze ciasteczka Wam smakuja, a Tobie Margot, ze mi o nich przypomnnialas... choc nie ukrawam, ze szykuja sie nowe, atrakcyjne przepisy z lawenda...zapraszam!
będę zaglądać![]()
tatter @ 5 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=724913Juz pisze, Caritko...tutaj pocztac mozesz i jesttez link.
Ciesze sie, ze ciasteczka Wam smakuja, a Tobie Margot, ze mi o nich przypomnnialas... choc nie ukrawam, ze szykuja sie nowe, atrakcyjne przepisy z lawenda...zapraszam!
DziekujeJuz ide zaglebiac sie w lekture![]()
![]()
p.s. tez bede czekac na przepisy, o ile moja lavenda jest jadalna![]()
EDIT:
No, to przeczytalam.. i obym miala ta prawdziwa![]()
![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.