Linn @ 12 Jul 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=538959Ja robie z grana padano.a ja po grecku z parmezanem
wlasciwie mocno, na brazowo przysmazona cukinia jest tak pyszna - lekka goryczka z wierzchu, slodka i ciagle chrupiaca wewnatrz, ze zadnego sera nie trzeba. I cale szczescie, bo ciagle nie moge
Do tego ostry slony ser.
https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=17030&hl=
oj chcialabym juz syra. Na lato to musi byc swietne.
Malgosimi @ 15 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=738521ech, napewno kardamonem??? jakos nie widze w tym daniu kardamonu, az mnei zemdlilo na sama mysl...
co do papryczki to ja nie daje.Małgoś, masz rację , kurkuma , to żółte . Kardamon tylko czasem daję do kawy , zresztą stoi koło ekspresu do tejże. To na K , to na K, jedno i drugie rzadko używam. Ale teraz- będę częściej , ten przepis przypadł do gustu mojej cukiniożernej rodzince. A przy okazji- robi się praktycznie wtedy , gdy gotuje sie makaron.
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia