Margarete
Member
- Cze 23, 2007
- 1,969
- 0
- 0
Joanno, super trzy makowce mi wyszly. Ze troche papuciowate w ksztalcie to dlatego, ze rozwinelam z pergaminu, bo balam sie, ze sie nie zrumienia
Ciasto jednak wyszlo mi smaczniejsze, niz w zeszlym roku, bo bardziej puszyste. Coz, musze znowu jednak piec, bo dwa z trzech papuci pozarte, nawet ta strucelka, ktora WCZORAJ zamrozilam juz prawie zjedzona. No i po co ja stoje w kuchni i staram sie, skoro wszystko znika Swiat nie doczekawszy?
To moge tak stac do Wielkiejnocy!
Joanno,
dziekuje Ci bardzo za przepis, to juz jest moje ciasto na strucle! Dzis pieke znow trzy strucelki zawiniete w pergaminie. Dwie z nich z masa orzeczowa, bo maku zostalo mi tylko na jedna. Jak beda mialy jaki taki wyglad, to moze nawet zdjecie zamieszcze. Ale nie sadze...hihi.

Ciasto jednak wyszlo mi smaczniejsze, niz w zeszlym roku, bo bardziej puszyste. Coz, musze znowu jednak piec, bo dwa z trzech papuci pozarte, nawet ta strucelka, ktora WCZORAJ zamrozilam juz prawie zjedzona. No i po co ja stoje w kuchni i staram sie, skoro wszystko znika Swiat nie doczekawszy?

To moge tak stac do Wielkiejnocy!
Joanno,