trini @ 15 Oct 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=603192poszło do wywalenia...
Mam nadzieję, że naprawdę nie wywaliłaś?![]()
Mozna było spróbować te krupki rozdrobnić przez lekkie podgrzewanie i ubijanie. A jak nie, to jaki cudny wkład do placków![]()
Powiedz, że nie wywaliłaś![]()
![]()
Akulka @ 16 Oct 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=603504Mam nadzieję, że naprawdę nie wywaliłaś?![]()
Mozna było spróbować te krupki rozdrobnić przez lekkie podgrzewanie i ubijanie. A jak nie, to jaki cudny wkład do placków![]()
Powiedz, że nie wywaliłaś![]()
próbowałam rozdrabniać - nawet miksować w trakcie podgrzewania...
wywaliłam...![]()
trini @ 16 Oct 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=603587wywaliłam...![]()
![]()
Następnym razem wyślij do mnie![]()
![]()
Oczywiście odpukuje <puk, puk>, co by nie było następnego razu, ale nie do końca szczerze![]()
![]()
Akulka @ 16 Oct 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=603592![]()
Następnym razem wyślij do mnie![]()
![]()
Oczywiście odpukuje <puk, puk>, co by nie było następnego razu, ale nie do końca szczerze![]()
no dobra, jakby cooooo - jakby tfu tfu nie wyszło następnym razem - to wyślę![]()
wsadzę w weki owinę w słomę i kurierem poślę w góry![]()
Akulka @ 16 Oct 2007 napisał:
Ilona @ 16 Oct 2007 napisał:
Bea73 @ 1 Sep 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=574018no tak, ale chcialam tak mniej wiece wiedziec jak to sie ma do oryginalu...
Oryginał nie jest na mleku, nie jest biały w ogóle.Tylko butelka jest biała.
Akulka @ 16 Oct 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=603630No dobłłła, podzielę się![]()
Jupiiiiiiiiiiiii![]()
dorota_s1 @ 16 Oct 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=603637Oryginał nie jest na mleku, nie jest biały w ogóle.Tylko butelka jest biała.Z tego co pamietam to chyba przezroczysty płyn jest![]()
Od smietani sie biały drink robi - qrcze pamietam ten sma ze studniowki![]()
![]()
![]()
![]()
dorota_s1 @ 16 Oct 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=603637Oryginał nie jest na mleku, nie jest biały w ogóle.Tylko butelka jest biała.Oryginał jest przeźroczysty ale przyrządza się z nim drinka z mleczkiem skondensowanym i ono się nie ścina po dodaniu.
Cinka @ 16 Oct 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=603644Nie to żebym Akulce nie życzyła prezentu![]()
![]()
Mnie kiedyś tez się zrobiło troche grudek, jak łączyłam wódkę z gotowanym mleszkiem w puszcze. Ale miksowanie i trzęsienie butelką do skutku <ufffff.......> pomogło![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.