sabinal @ 14 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1091639Ulinga a jak dolałaś likieru pomarańczowego to nie rozwodniło to śmietany? Dodawałaś jakieś fixy lub żelatynę? Napisz proszę bo brzmi to apetycznie.
ja nie ulinqa, ale jeśli chodzi Ci o krem pomarańczowy na śmietanie, to jak dodałam do śmietany kieliszek likieru pomarańczowego i 2 śmietanfixy to ubiło się super, myslę, że nawet z żelatyna byłoby jeszcze lepiej![]()
bo66 @ 14 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1091649Duszka z zelatyna powiadasz to nawet lepiej a ile bys jej dala na 500ml smietany?ja jak zawsze na oko,a le dla pewności dałabym 1-1,5 łyżeczki)
sabinal spoko spoko) też tak mam, a poza tym nie byłam pewna czy o moją masę Ci chodzi, bo też zdarza mi się coś przeoczyc tak leci to forum
![]()
kazeno @ 14 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1091701hahahaha waszka a ja myslalam ze przegiecie to ze za slodka masahehehe..![]()
P.S wiesz on wtedy pracowal dopiero pol roku w nowej firmie i to bylo w ramach wkupiania sie w laski szefa hahaha.. no i sie udaloprzynajmniej narazie.. w tym roku chyba nie bede szalec z jego tortem bo moi rodzice 30maja maja 50rocznice slubu i MAM NADZIEJE ze mnie poprosza o tort na impreze a mezus ma 26maja urodziny wiec.. chyba ze dwa pod rzad![]()
![]()
waszka doczytalam o pomysle Twojego mezusia o tortach i pakowaniuno no.. wierzy w Ciebie nie ma co![]()
albo ma czasowstrzymywacz
NO PRZECIEŻ JEDZIEMY WYPOCZĄĆ!jego słowa) albo NIE DRAMATYZUJ tylko ja się na nartach nie utrzymam (zawsze tak jest jadę odpocząć ale przedtem mam masakrę) co do cukru w masach to ja przeginam bo nic nie słodzę i nie jem słodyczy więc zawsze za mało cukru daję(inny smak mam)
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.