sionia @ 14 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1091871Jak kupię te pianki to co dalej z nimi zrobić (oczywiście poza podjadaniem), by ulepic z nich kwiatki?ja z nich nie robiłam, więc nie pomogę, pomogłabym jedynie w podjadaniu![]()
idę spać, bo jutro do pracy. Chyba wezmę urlop, żeby byc z Wami na bieżąco![]()
kazeno @ 14 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1091876Megi w sobote jak wrocil ze stoku z deski to uslyszalam jak zapytalam jak bylo.. "Pare razy zaliczylem dupe".. zakrztusilam sie zupa ktora kosztowalam czy juz ciepla bo mu odgrzewalam.. hehehe.. wiec ja juz wiem ze wszystkiego sie moge spodziewac po moim malzuehh.. ale serce nie sluga nie??![]()
![]()
P.S on podobno dopiero jak mnie odratowal z tego krztuszenia sie to zrozumial co powiedzial hehehehe.. ze niby nie siecjalnie.. heh..ha ha ha no normalnie zaczęłam na głos się śmiać jak durna - fajny jest ten twój małż![]()
Widze że ty też dolny śląsk
Waszka a ty skąd jesteś bo piszesz południe a może sąsiadkami jesteśmy ??![]()
katrina_m @ 14 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1091884![]()
to ja może jeszcze raz![]()
bo chyba mnie nikt nie zauważył![]()
czy mógłby mi ktoś pomóc z Hanną Montaną?
chodziło mi o jej portret?
proszę
to ja będę siedzieć cicho bo ja mam chłopaków w temacie rasta, rege itp.- niech się wypowiedza te co mają dziewuszki![]()
![]()
a właśnie która Cinka na syna regge z września? - bo pamiętam że pisała ale za duzo by kopać przez tyle postów?
chachu @ 14 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1091886dziewczyny ratujcie!!!![]()
robię po raz pierwszy Hannę Montanę i iiiiiiiiiiiiiiiii brak pomysłu
co wy dzisiaj z tą Hanna Montana??
Kurczę wiem że to rożowe ale nic poza tym - aż zaraz popatrze na necie o co chodzi![]()
kazeno @ 14 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1091889oo juz sie chachu odnalazla hehehe.. no i pomoc nadeszla D
Megi nom.. tak rodzinnie to ja z Rzeszowa jestem ale mieszkam tu we Wroc juz pare lat i powiem Ci ze wole zeby tutaj byl moj dom
Wow to Cię przywiało do Wrocka - jak będę się wybierać do Wrocka to na kawę się umówimy- bywam tam raz w roku średnio![]()
![]()
kazeno @ 14 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1091890waszka??? chyba.. z tym regge w sensie hehe..chyba nie waszka ale nie pamiętam która? - kurczę skleroza nie boli![]()
h-elen @ 14 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1091868Tani sposób na pozyskanie gąbki profesjonalnej -- kupić za parę zetów podkładkę pod mysz![]()
A ja wykorzystuję gabkę którą były przełozone winogrona w skrzyneczce, Wyprałam, zdezynfekowałam spirytusem i dobrze się na niej kształtuje. Dla mnie taka do naczyń była zbyt gruba i niewygodna.
Megi428 @ 14 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1091896chyba nie waszka ale nie pamiętam która? - kurczę skleroza nie boli
a może waszka? wiem że coś o Bobie Marleyu pisała na dużym liściu marychy na torcie urodzinowym we wrześniu![]()
ŁO matko jaka ja mam sklerozę - nic nie pamiętam jak na żółtych karteczkach nie zanotuje![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.