martyna22a
Member
- Lut 9, 2009
- 803
- 0
- 0
dzieki laski za przepisy ,myslalm ze mam wolne do konca lutego ale chyba szykuje sie hello kitty na wtorek

martyna22a @ 17 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1093890dziewczyny siedzicie nad tortami czy gdzie was wywialo,nie bylo mnie od poludnia a tu prawie nic sie nie dzieje,zazwyczaj juz kilka stron piszecieco jest? szukalam dzis w sklepie mango w puszce do masy i klapa,wszystko inne bylo, mango niet
gdzie wy je kupujecie?![]()
edit : DUSZKO ojej dopiero sie zorientowalam STO LAT!!! dzis sa Twoje urodzinki,spelnienia marzen i sto milionow zamowien na torty![]()
![]()
ps.jestesmy rowiesnicami,rocznik 80 rzadzi ,Twoje zdrowie
no właśnie widze, że dziś posucha w postachcałe szczęście, bo mało dziś siedziałam (czyżby związne to było z nieobecnością Waszki
?)![]()
dzięki za życzenia dziewczyny baaaardzo!!! właśnie skończyłam świętowanie, więc zaraz zasłużony sen)
Martyna mango kupuję w kauflandzie, bo jak narazie zuważyłam ,że to ich firma produkuje choć w auchan też kiedyś widziałam, tylko droższe;-(
Alutka @ 17 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1093910W selgrosie jest fajna glukoza 400gr za 4.60popieram!! o tej właśnie glukozie pisałam z Pieguss, jest tania i naprawdę spoko) może nawet lepsza od delecty (choć ja nie widzę jakichś znaczących różnic, najważniejsze żeby była dobrze rozpuszczona
)
JESZCZE RAZ DZIĘKI!!!! Piłam również za Wasze zdrówko i nasze kolejne torty i super zamówienia!!
Tymczasem dobranoc i miłych tportowych snów!
P.S. Pozdrawiam super rocznik 80-ty![]()
![]()
waszkamaszka @ 17 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1093429cześć dzcinki nie mam czasu wklejam oczko i w GÓRY CZAS TRA LA LA do przeczytyska w poniedziałek (lub w nocy niedzielnej pa pa) Pokaż załącznik 61329Waszko miłego wypoczynku, zaliczania d..pa oczko rozumiem że bedziesz nas miała na oku![]()
![]()
Duszka20 @ 17 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1093460dzięki Pieguss![]()
narazie się też hurtowo obkupiłam m. in. w glukozęwięc narazie dziękuję bardzo, ale będę miała na pamięci i następnym razem skorzystam z propozycji
ja dzisiaj przy okazji porządków zauważyłam że mam 5 opakowań cukru pudru- musze to chyba wykorzystać![]()
![]()
mało tego - w jednej z szuflad znalazłam (zapakowane jeszcze ha ha) takie łyżeczki samochodziki z danonków i jakby je upchać masą to mam foremkę na mini samochodziki- odłożone do tortowych
- chyba już wszystko co widzę to patrzę pod kątem masy cukrowej![]()
![]()
chachu @ 17 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1093550Ulinqua skoro wiesz co to zrywka to my z jedego gniazda musimy być (ja Częstochowa), niestety mało kto wie co to zrywka!!![]()
ja też wiem co to zrywkaale faktycznie czasami ktoś nie łapie o co chodzi![]()
![]()
Duszko wszystkiego Naj Naj Naj![]()
![]()
![]()
No i najważniejsze - kolejne piekne torty, torciki, lalunie i księżniczki - taka lalunia to chyba niezłe wyzwanie więc podziwiam po wielokroć![]()
Siedmiokropka @ 18 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1093968Mam zamówiony torcik i muszę go "obwiązać" tasiemką masy, do tego kokardka. Czym przykleić wstążkę z masy do tortu(pokrytego masą cukrową)? i jak wykonać kokardę, czym ją przykleić? Na górze to wiem jak zrobić, ale z boku boję się, że wszystko się rozpadnie.Siedmiokropka tu masz instrukcie do kokardek
http://www.youtube.com/watch?v=fpNShpcXE3I
http://www.youtube.com/watch?v=LOTdwsbgDV8...feature=related
na bokach wstążki przyklejasz tak samo jak na górze: klejem cukrowym, rozpuszczoną glukoza lub cukrem , lub nawet na wodęnic nie powinno sie rozpaść![]()
![]()
jeszcze raz dzieki za życzenia)
martyna22a @ 18 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1093982helen masz glowe ,nie od parady
ano mam... sporych rozmiarów, aż nadto![]()
Zobaczymy co inne osóbki powiedzą![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.