Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko... cz. II

Status
Ten wątek został zamknięty.

monikk

Member
Lut 12, 2011
16
0
0
Dzieńdoberek na dzisiaj
icon_smile.gif

Czy te pręciki w kwiatkach mogą być z żyłki,jeżeli tak to fajnie.W Tychach na giełdzie kwiatowej jest dużo takich rzeczy.

haidi

Member
Paź 30, 2009
44
0
0
Tort ma być dla 13nastolatki . Interesuje się akrobatyką a chce torta z misiem. Jak to połączyć?
dump.gif

Myślałam o misiu dziewczynce tańczącej ze wstążkami....ale no właśnie w mojej głowie to taak pięknie wygląda ,ale czy ręce zrobią?
cheers.gif

Ostatnią edycję dokonał moderator:

kazeno

Member
Cze 15, 2009
400
0
0
hmm a moze misio na linie hahaha?? to by byl akrobata dopiero..

a jaka dyscypline dziewczynka trenuje?? moze jakis skok przez kozla by ten misiorek robil to latwo by sie przygotowalo.. bo te wstazki to delikatne.. musialabyc zrobi taka falbanke (jak u mnie od majtek cycatej babeczki hahaha) i na wykalaczce jakos przytwierdzic a potem misiowi w lapke wbic.. jedno noge mu uniesiona ulepic i by byl akrobata jak sie patrzy!!!

no chyba ze ma byc caly tort jako misio.. czy tylko figurka??

kazeno

Member
Cze 15, 2009
400
0
0
hehe no noga uniesiona musi byc :D albo wrecz taka jaskolke moze robic.. i w rece ta wstega.. no juz to widze :D bedzie zachwycona Twoja klientka hahaha..

haidi

Member
Paź 30, 2009
44
0
0
Też myślałam o jaskółce albo o gwieździe ale ciężko będzie misiaka na rękach postawić
icon_smile.gif

kazeno

Member
Cze 15, 2009
400
0
0
eee tam miski maja rece jak nogi hehe.. no moze troszke krotsze tylko.. ale sprobuj :D mozesz robic cala grupe akrobatyczna jak nie bedziesz mogla sie zdecydowac na ktoras poze :D

haidi

Member
Paź 30, 2009
44
0
0
hehe byłby cały cyrk
icon_smile.gif

Ale ponieważ w kolejce mam jeszcze 2 inne ,musze zminimalizować trupę artystyczną
icon_mrgreen.gif

sionia

Member
Maj 3, 2006
2,363
0
0
Zrób miśka robiacego stójke na jednej ręce. Wyprofiluj tak go, by ręka (na której robi stójke), tułów i jedna noga była w jednym pionie. W to wbij wykałaczkę dla umocnienia konstrukcji i wbij w tort.

Drugi misie moze robic szpagat

chachu

Member
Paź 24, 2008
772
0
0
Ale jak do łapki wbijesz wykałaczkę to możesz go potem wbić do tortu żeby sie trzymał. Niech wyschnie w najleprzej pozycji a potem fru do góry nogami.
Można jakąś kolorową piłkę koło niego postawić żeby go podparała.

haidi

Member
Paź 30, 2009
44
0
0
sionia @ 18 Feb 2011 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1094212Zrób miśka robiacego stójke na jednej ręce. Wyprofiluj tak go, by ręka (na której robi stójke), tułów i jedna noga była w jednym pionie. W to wbij wykałaczkę dla umocnienia konstrukcji i wbij w tort.

Drugi misie moze robic szpagat
Sionia SUPER pomysł! łatwiej będzie go ustawić i wszystko bardziej "kupy" się będzie trzymało . Dziękuję
cvety.gif

Ze szpagatem już robiłam i nie jest trudny . zobaczę na ile wystarczy mi sił ,po ugniataniu tony masy
icon_wink.gif

sionia

Member
Maj 3, 2006
2,363
0
0
To jak tak dobrze mi idzie, to jeszcze proponuję, by zrobic dwa miski w szpagacie a miedzy miskami był transparent z zyczeniami dla jubilatki, moze jej imie lub"sto lat.....", wiwat...."

haidi

Member
Paź 30, 2009
44
0
0
A najchętniej jeszcze zaprosiłabym Was wszystkie do pomocy
icon_mrgreen.gif

Spróbuję ...choć jeszcze bardziej się przestraszyłam ,że nie podołam zadaniu
icon_razz.gif
icon_eek.gif

kazeno

Member
Cze 15, 2009
400
0
0
haidi dasz rade na bank!!!!

P.S chetnie bym takie miski ulepila hahaha.. ja to z tych co lubi ale nie ma okazji do robienia
icon_razz.gif
powodzenia!!!

sabinal

Member
Lip 6, 2007
730
0
0
Helen, pomysł świetny.
Witam nową tortomaniaczkę. Ciekawe ile jeszcze tych nieśmiałych się wreszcie ujawni?
wink.gif

Status
Ten wątek został zamknięty.

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy