Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja

BOŻENA2

Member
Lut 23, 2012
57
0
0
proszę mi powiedzieć ,dlaczego nie można w pełni korzystać z tego portalu?same ograniczenia i błędy.piszę tu ,bo żadna odpowiedź mi nie doszła od żadnego administratora,Same błędy i ograniczenia.SZUKAM OPCJI USUNIĘCIA KONTA ,WOLE POZOSTAĆ GOŚCIEM ,JEŚLI NIE BĘDZIE INACZEJ,ODPISZECIE?
zakaz oglądania użytkowników zakaz oglądania swego profilu ,no już,nie przyznano prawa do albumu,to,po co mi to konto?pomocy!? tu jestem parę chwil ,więc może jakieś prawa?

Ostatnią edycję dokonał moderator:

lambethka

Member
Lut 22, 2011
5,138
0
0
Bozenko, mysle, ze ten problem powinnas opisac w dziale technicznym, a nie w dziale slodkosci i przepisow
icon_biggrin.gif

dziunia

Moderator
Członek ekipy
Paź 30, 2004
27,457
7
38
BOŻENA @ 2 Apr 2012 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1274965proszę mi powiedzieć ,dlaczego nie można w pełni korzystać z tego portalu?same ograniczenia i błędy.piszę tu ,bo żadna odpowiedź mi nie doszła od żadnego administratora,Same błędy i ograniczenia.SZUKAM OPCJI USUNIĘCIA KONTA ,WOLE POZOSTAĆ GOŚCIEM ,JEŚLI NIE BĘDZIE INACZEJ,ODPISZECIE?
zakaz oglądania użytkowników zakaz oglądania swego profilu ,no już,nie przyznano prawa do albumu,to,po co mi to konto?pomocy!? tu jestem parę chwil ,więc może jakieś prawa?
Wyjątkowo odpowiem tu mimo, że jak już Lambethka wyżej zauważyła, powinnaś założyć taki temat na podforum Pomocy technicznej, lub przejrzeć jego tematy.

Przede wszystkim nie krzycz do nas - pisanie wielkimi literami w internecie oznacza krzyk, więc proszę nie używaj ich w taki sposób.

Masz dopiero 18 postów i dlatego spotykają Cię ograniczenia w korzystaniu z forum, tu jest wszystko wyjaśnione: https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=2...mp;#entry727052 temat wisi przypięty na podforum Pomocy technicznej. Opcji samodzielnego usunięcia konta nie ma, niestety nie usuwamy też kont na życzenie.

Jeśli masz jakiś problem związany z forum, to pisz o tym w dziale Pomocy technicznej lub wyślij do moderatora działu PW.

Paulad111

Member
Mar 26, 2012
13
0
0
No dobra dziewczyny moje pierwsze dzieło;) nie jest zbyt fajne bo za cienko mase rozwałkowalam i nałozyłam na tort i masa sie rozwalala:( ale spokojnie już wiem o co kaman:d zabawa jest suuuper;)) TAKZE PROSZE SIĘ NIE ŚMIAĆ
icon_smile.gif

Załączniki

• Zdj_cie0692.jpg
    Zdj_cie0692.jpg
    219.4 KB · Wyświetleń: 0

Dorota519

Member
Sty 16, 2012
115
0
0
Paulad111 @ 3 Apr 2012 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1275419No dobra dziewczyny moje pierwsze dzieło;) nie jest zbyt fajne bo za cienko mase rozwałkowalam i nałozyłam na tort i masa sie rozwalala:( ale spokojnie już wiem o co kaman:d zabawa jest suuuper;)) TAKZE PROSZE SIĘ NIE ŚMIAĆ
icon_smile.gif
Całkiem fajny ten twój torcik:) Pobawisz się trochę masą i dojdziesz do wprawy, prawie każdy miał podobne wpadki na początku:)

Paulad111

Member
Mar 26, 2012
13
0
0
Zrobić kolorowe masy i potem wałkować dłonią kazdy kolor na taki cieniutki pasek i jak kazdy już kolor bedziesz miałą to polązzyc blisko siebie kazda by lezała i potem walkiem rozwałkowac;) wtedy sie ladnie lączą i są płaskie;) i wychodzi tęcza;)

Co do stania pewnie włożyła jakby kawałek czegoś plastikowego w tort jakby polowa talerza plastikowego:D mysle ze wlasnym spoobem tez to mozna zrobic;D z plastikowego talerza boki powycinac i przekroic na pół z kawałkiem do wbicia i już na to tecze przyczepić i mamy:D

Ostatnią edycję dokonał moderator:

Dorota519

Member
Sty 16, 2012
115
0
0
Ja tęcze robię tak jak wyżej napisane ale żeby stała na samym początku robie z białej masy kółko które przecinam na pół i do tej połowy przyklejam wszystkie paseczki, a w białą część wbijam 2 wykałaczki i zostawiam do wyschnięcia. A potem gotowe wszystko się trzyma i można wbić na stojąco w torta:)

Jo_anna1

Member
Lip 9, 2009
3,219
0
0
Koszulka prosto spod żelazka chyba
icon_smile.gif

Moje oszczędności, które zaniosłam dziś do banku i poprosiłam o otwarcie raqchunku bo chcę dokonać wpłaty
icon_mrgreen.gif

IMG_1183.JPG
I piękna i bestia, a raczej brzydka i brzydszy
icon_mrgreen.gif

IMG_1179.JPG

Załączniki

• IMG_1183.JPG
    IMG_1183.JPG
    150.9 KB · Wyświetleń: 0
  • IMG_1179.JPG
    IMG_1179.JPG
    169.4 KB · Wyświetleń: 0

asiulla1984

Member
Lip 27, 2011
607
0
0
Jo_anno a ja mam do ciebie pytanie. Mam zamówienie na tort, który musze przeciąć na dwie częśći i osobno obłożyć, no jeden spojojnie mogę zorbic na podkładzie ale drugiego nie dam rady obok niego obłożyć bo mają stać blisko siebie. Wiem, że już takie robiłaś więc doradź mi proszę jak to zrobić

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy