Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja

Goska8406

Member
Paź 4, 2011
66
0
0
alipek @ 30 Mar 2012 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1273776beata tu też fajne
http://deborahhwangcakes.blogspot.com/2011...baby-shoes.html
Te buciki są po prostu boskie. Ja tez napewno skorzystam z tego linku bo mam zamówienie na torcik na roczek więc mi sie przyda.
icon_smile.gif

beata34

Member
Sty 4, 2009
181
0
0
Dziewczyny,
jesteście wielkie
anbetung.gif
anbetung.gif
anbetung.gif
dziękuję za rewelacyjne linki do bucików i innych dzieciowych cudeniek, nie dałabym rady sama wyszukać tego wszystkiego, dziękuję Wam
cvety.gif
jak weszłam dzisiaj rano na cina i zobaczyłam te wszystkie linki to normalnie się wzruszyłam
bussi.gif

Jo_anna1

Member
Lip 9, 2009
3,219
0
0
wszystkie torty super
lecker.gif

Nie mam ostatnio czasu, na cina
icon_sad.gif
załatwiam sprawę z gatunku: beznadziejnie niemożliwe

Taki sobie baranek
IMG_1175.JPG

Załączniki

• IMG_1175.JPG
    IMG_1175.JPG
    154.9 KB · Wyświetleń: 0

Goska8406

Member
Paź 4, 2011
66
0
0
Próbowałam zrobić Buciki z waszego linku, ale niestety do ideału barakuje im bardzo dużo. Hehe. No cóż, nie ma co się poddawać. Trzeba próbować dalej.

Załączniki

• IMAG0591.jpg
    IMAG0591.jpg
    918.8 KB · Wyświetleń: 0
Ostatnią edycję dokonał moderator:

Paulad111

Member
Mar 26, 2012
13
0
0
Dzięki asiulla1984 za link do tych bramek:) ja sie zgapiłam ost i nie wchodziłam;)) Ale próbowałam z tą masa i kurde możliwe jest że ona tak bardzo zastyga jak skala prawie?? bo kurcze boje sie ze jak zrobie tort i mase na niego poloze to ze potem podczas krojenia nie bedzie sie kroił albo masa pekac bedzie.....

Bo ja zrobiłam sobie ta mase przyszly barwniki i chcialam sprobować i rozwałkowana zostawiłam i wieczorem leżac na folii sprawdzałam jak zastyglo czy da sie porzekroic i ciezko szczerze mówiąc........ nie dodalam planty nadal bo nie kupilam jeszcze wiec czy to mozliwe ze przez to ze nie dodalam oleju?

czarnowodzianka ja tu gdzies na tym forum widziałam łączony okrągly przepolowiony był na pół i jedna częśc była masą niemieską pokryta a druga część różową i tedy te dwa torty w jedno kolo były złączone ale co tam było na nich to ci juz niestety nie powiem;/ nie pamietam kompletnie...

Ostatnią edycję dokonał moderator:

Paulad111

Member
Mar 26, 2012
13
0
0
No i mam coś takiego tak po naciśnieciu palcami w mase się rozwala.. ona jest z wczoraj (lezala w foli szczelnie zamknietej w lodówce) Pomyslalam sobie ze moze miec tez znaczenie to ze ten cukier puder robiony z cukru zwykłego jest stosunkowo gruby bo on taki sie robi wlasnie teraz,, czuć normalnie w palcach ze jest gruby. i moze ptrzez to sie nie chce zespolić dobrze a moze to przez to ze nie dodalam tej planty narazie.. hmmm no nie wiemm......

Załączniki

• PA050348.JPG
    PA050348.JPG
    101.3 KB · Wyświetleń: 0
  • PA050349.JPG
    PA050349.JPG
    115 KB · Wyświetleń: 0
  • PA050350.JPG
    PA050350.JPG
    164.4 KB · Wyświetleń: 0
  • PA050353.JPG
    PA050353.JPG
    161.3 KB · Wyświetleń: 0

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy