miu-miu @ 4 Jul 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1311402Dzieki bardzo za odpowiedź. Zamówiłam sobie pistoletta gitara jest w takie biało czarne koła zastanawiam sie jak je zrobic bo mozna oblozyc białym lukrem i naklejać czarne kólka( takie otwarte, cos jak okregi) ale jak zrobic zeby to było jako jedna warstwa czyli tylko do przykrycia? ta gitara wyglada tak http://www2.gibson.com/Products/Electric-G...l-Bullseye.aspx macie jakies pomysły????
Pistolet przyda Ci się nie tylko do tego tortu ale do wielu, wielu innych. Dla mnie to rzecz nie zastąpiona![]()
Gitarę obejrzałam.
Nie wiem, ale raczej nie uda Ci się tak pokryć jedną "przykryciową" warstwą żeby zachować takie regularne koła, będą Ci się deformować zaokrąglone kształty przy wałkowaniu. Wydrukuj sobie gitarę w odpowiednim dla tortu rozmiarze i porozcinaj na koła i wycinaj z masy lub od tego szablonu odrysuj i pomaluj. Będziesz wówczas miała zachowane odpowiednie proporcje wielkości pasów.
Możesz obłożyć tort masą w jednym kolorze a później zaznaczysz zarys i po prostu namalujesz te koła rozpuszczonym barwnikiem, Jest też opcja że wycinasz każde koło w odpowiednim kolorze i układasz obok siebie na torcie.
Tak ja bym kombinowała, może dziewczyny mają inne opcje![]()
asiulla1984 @ 5 Jul 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1312043śliczne, a jakie piękne różę na tym okrągłym, cudoAsiu dziękuję jak dla mnie róże jeszcze takie sobie bo nie umiem z wykrawaczek robić ani narzędziem kulkowym płatki robię z kulki w palcach i palcami faluję a na myś o drutach dostaję gorączki i nawet próbować nie będę.
BeataSz @ 5 Jul 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1312177piękne torty!
A te literki to gotowe są, czy wycinane z masy wg jakiegoś szablonu, bo napisy piękne, takie równiutkie? Bo ja znów muszę tort zębowy robić, tym razem z napisem i nie wiem jak ten napis zrobići żeby się zmieścił na dziąśle
no i żeby " miał ręce i nogi"![]()
Beato literki są z wykrawaczek 2 rodzajów duze to kursywa a te małe to zwykłe. Bardzo ułatwiają pracę przy napisach wykrawaczki.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.