Samson1500
Member
- Cze 29, 2012
- 72
- 0
- 0
[quote name='lambethka' date='8 Aug 2012, 10:08 ' post='1328490']
ja sie poddalam z samorobkami jak zaczelo mi brakowac czasu, a zagniatanie masy bylo dosc pracochlonne i bylo za duzo nerwow z myslami: wyjdzie, czy nie wyjdzie.
Przerobilam tez sporo samorobek ale najlepsza jest bakelsa. Bo nie wazy sie po dodaniu barwnikow wiltona i jest niesamowicie lekka do zagniatania. Ladnie sie tez uklada na torcie
To ja poproszę coś w temacie "bekelsa"
ja sie poddalam z samorobkami jak zaczelo mi brakowac czasu, a zagniatanie masy bylo dosc pracochlonne i bylo za duzo nerwow z myslami: wyjdzie, czy nie wyjdzie.
Przerobilam tez sporo samorobek ale najlepsza jest bakelsa. Bo nie wazy sie po dodaniu barwnikow wiltona i jest niesamowicie lekka do zagniatania. Ladnie sie tez uklada na torcie
To ja poproszę coś w temacie "bekelsa"
