Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja

subtelna30

Member
Sty 1, 2012
192
0
0
wizę , że barbie bardzo są modne teraz
icon_smile.gif
i wklejam moją
icon_razz.gif
dla kuzynki córeczki i też w różu
icon_mrgreen.gif

barbie_2.jpg

Załączniki

• barbie_2.jpg
    barbie_2.jpg
    171.4 KB · Wyświetleń: 0

Cinka

Member
Maj 5, 2006
30,543
13
38
h-elen @ 22 Aug 2012 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1334184Wznowiono sprzedaż "Dekorowanie ciast", jest też możliwość prenumeraty.
Tak tak
icon_smile.gif
właśnie dziś wpadłam prawie na jakąś panią w sklepie i gdyby nie trzymała w rekach tej gazetki to bym jej nawet nie szukała, poprzednim razem nie znalazłam nigdzie
icon_razz.gif

Kupiłam i bardzo się cieszę - mam nadzieję że kolejne też uda mi się dostać.
Tu można zobaczyć i poczytać o tej kolekcji oraz zamówić prenumeratę za którą można dostać dodatkowe gadżety
http://www.dekoracjaciast.pl/index.php

Kupiłam też inną gazetkę z przepisami "Ale pychota" cena 6,95 z dołączonymi silikonowymi foremkami do mufinek 6 sztuk w kolorach tęczy, oraz jakiś kapsel, topper (?) na butelkę wódki który miga na czerwono - to mi zupełnie niepotrzebne ale kotu się podoba
icon_lol.gif

Takie coś http://www.amercom.com.pl/ale-pychota/2545...ulinarnych.html

Megi428

Member
Gru 26, 2010
439
0
0
Lalunie i kalie śliczne
icon_smile.gif
a u mnie nadal brak weny i na ten weckend 0 (zero) tortów i czuję jak ten brak weny mi się pogłebia :D

Cinka @ 22 Aug 2012 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1334371Tak tak
icon_smile.gif
właśnie dziś wpadłam prawie na jakąś panią w sklepie i gdyby nie trzymała w rekach tej gazetki to bym jej nawet nie szukała, poprzednim razem nie znalazłam nigdzie
icon_razz.gif

Kupiłam i bardzo się cieszę - mam nadzieję że kolejne też uda mi się dostać.
Tu można zobaczyć i poczytać o tej kolekcji oraz zamówić prenumeratę za którą można dostać dodatkowe gadżety
http://www.dekoracjaciast.pl/index.php

Kupiłam też inną gazetkę z przepisami "Ale pychota" cena 6,95 z dołączonymi silikonowymi foremkami do mufinek 6 sztuk w kolorach tęczy, oraz jakiś kapsel, topper (?) na butelkę wódki który miga na czerwono - to mi zupełnie niepotrzebne ale kotu się podoba
icon_lol.gif

Takie coś http://www.amercom.com.pl/ale-pychota/2545...ulinarnych.html
tez nabyłam dla siebie i koleżanek i gazetki jak gazetki - wielkie nic ale gadzety fajne
icon_smile.gif

Cinka

Member
Maj 5, 2006
30,543
13
38
Znalazłam na tamtej stronie informację o datach ukazywania się kolejnych numerów "Dekoracji ciast"
numer 1. już w kioskach 22.08.2012,
numer 2. będzie w sprzedaży 19.09.2012,
numer 3. ukaże się 03.10.2012,
numer 4. będzie w sprzedaży 17.10.2012,
numer 5. będzie w kioskach od 31.10.2012.
Kolejne numery będą ukazywać się co tydzień w środy.

Ostatnią edycję dokonał moderator:

subtelna30

Member
Sty 1, 2012
192
0
0
dzięki dziewczyny
anbetung.gif
właśnie zaopatrzyłam się w oba pisemka i są booooskie zakochałam się normalnie a w 3 nr będą babeczki w stylu bolliwoodzkim co będzie idealnym prezentem dla mojej przyjaciółki
freu.gif

lambethka

Member
Lut 22, 2011
5,138
0
0
bumelka @ 22 Aug 2012 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1334218No właśnie dopiero teraz czytając to co piszesz lambethko uzmysłowiłam sobie fakt,że nie powinnam wysuszać samych kielichów ,tylko suszyć je na wcześniej wysuszonych środkach.Czy dobrze kumam?Jeśli nie to tłumacz dalej proszę.
samson juz wszystko napisal jak nalezy - swietna robota
icon_mrgreen.gif

robi w idealnej kolejnosci. Jesli bedziesz suszyc kalie na precikach to nie uzyskasz ladnego ksztaltu. Porob sobie stozki z kartonu lub kup specjalny zestaw do suszenia kielichow
icon_biggrin.gif

Samsonie - czy moglbys te instrukcje wraz ze zdjeciami wkleic do watku ozdoby krok po kroku? bede dzwieczna
icon_mrgreen.gif

bumelka

Member
Sie 28, 2011
539
0
0
lambethko dziękuję za odpowiedź.
Powiedzcie proszę jeszcze czy te pisemka "Dekoracja ciast" są w sprzedaży od nr 1 tego samego co już wyszedł wcześniej...właściwie to wyszły 4 numery.Bo ja mam te 4 numery i nie chcę aby się zdublowały przy zamawianiu prenumeraty,zawsze to trochę kosztuje.

Cinka

Member
Maj 5, 2006
30,543
13
38
Ta prenumerata wygląda inaczej niż zazwyczaj.
Płaci się zawsze po odbiorze przesyłki do 7 dni.
Możesz zrezygnować i odesłać albo zapłacić.
Nie ma czegoś takiego jak płatność z góry, za rok czy za ileśtam. Tylko po odbiorze. Nie ma kosztów (powiedzmy
icon_wink.gif
) za przesyłkę - płaci się tylko cenę gazet.
W przypadku gazetki "Ale pychota" wygląda podobnie tylko do ceny gazet doliczyć trzeba cenę przesyłki 12,50 - też się płaci przy odbiorze i też wysyłają po 2 numery.

A numery "Dekoracji ciast" z tego co się orientuję są te same - w 1 są metalowe różowe foremki do wycinania ciastek w kształcie motylków oraz kartonowa patera dwupoziomowa w różową krateczkę do poskładania.

sabuto

Member
Mar 23, 2012
6,305
0
36
Kupiłam obie gazetki dekorację i tą drugą o której pisała Cinka
banana.gif
U mnie na prowincji przedtem nie było ,a teraz w każdym sklepie w którym jest stoisko
z gazetami.

Cinka

Member
Maj 5, 2006
30,543
13
38
Myślę że oni tą pierwszą serią zrobili sobie badanie rynku - teraz mają pewność że wstrzelili się w popyt i będą mieli zbyt
daumen.gif
to i dostępność gazetki jest większa
icon_biggrin.gif

miu-miu

Member
Cze 14, 2012
206
0
0
a u mnie na mojej w sumie to wielkiej prowincji nie znalazłam ani jednego ani drugiego
cry_1.gif
jutro po pracy zajade do jakiegoś większego sklepu może tam znajde
icon_neutral.gif

BeataSz

Member
Wrz 23, 2004
10,244
3
38
jak tylko dziś wieczorem przeczytałam o tych gazetkach ubrałam się i pomaszerowałam na poszukiwania, tuż przed 20:00 (i przed zamknięciem sklepu) w ostatnim sklepiku z gazetami udało mi się kupić tę z dekoracjami, "pychoty" niestety już nie było
icon_sad.gif
.
Od razu też zamówiłam sobie prenumeratę, a co tam se bede żałować
icon_biggrin.gif

sabuto

Member
Mar 23, 2012
6,305
0
36
Pychotę okropnie reklamują w telewizji.Ja bardzo mało oglądam,a dziś bylam u teściowej to 4 razy widziałam przez 2 godz przebywania.

h-elen

Well-known member
Lut 16, 2008
8,770
1,576
113

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy