magdziorek 13
Member
- Lut 16, 2012
- 50
- 0
- 0
BeataM @ 3 Oct 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1350700[/qoute]
Joanna biję ci pokłony![]()
![]()
![]()
![]()
Według twojego "nieaptekarskiego" przepisu moja masa cukrowa wreszcie wyszła suuuuper![]()
![]()
![]()
Dziękuje bardzo.
Przyłączam się do tych pokłonów. Zastosowałam sie do wskazówek i pierwszy raz masa wyszła mi naprawde plastyczna!!!!Cieszę się niesamowicie, że sie Wam udało![]()
![]()
Dorota519 @ 3 Oct 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1350793Dziewczyny chciałabym się wybrać na jakieś szkolenie. Czy któraś z was była na jakimś?? Nie wiecie gdzie robią jakieś fajne szkolenia z stylu angielskiego??Hmmmm, jeżeli miałabym byc tak calkowicie szczera to ....... w zasadzie najwięcej nauczyłam się z netu![]()
byłam na dniach otwartych i pokazach w PAN-ie w Poznaniu, byłam na szkoleniu u Kandulskiego w Poznaniu. Wróciłam bogatsza o.........mowe znajomości. Tajniki i tak zgłębiałam w necie. Przeważnie szkolenie to jest pewien zakres wiadomości -podstawy, w zasadzie gdybym teraz miała wybierać pomiędzy szkoleniem a zakupem nowych "zabaweczek" to zdecydowanie wybrałabym to drugie.Nie twierdzę, że szkolenia to zło jakieś ale w momencie kiedy juz masz kontakt z masą i coś kombinujesz to nasze forumowe dziewczyny są po prostu niesamowitą kopalnią wiedzy i jak zauważyłaś chętnie odpowiadaja na wszelkie pytania, dzielą się swoimi doświadczeniami. Powinny zostać okrzyknięte naszym skarbem narodowym![]()
![]()
jedno co sobie chwale to wyjazdy na targi cukiernicze w Warszawie. Można zapoznać się z różnymi nowinkami.
Ballb @ 4 Oct 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1351230Dziewczyny podpowiecie mi z czego sie robi "prawdziwa" wode na torcie??? bo ciagle sie nie dokopałam, choc wiem, że kiedys o tym pisałyscie...
Będe wdzięczna
Cinka @ 4 Oct 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1351222(...) Te literki takie cienkie miejscami że nie wiem jak się będą wycinały, jak je wydobyć potem, no nieee wiem - no ale jak będą potrzebne to wtedy będę testować na razie się nie zapowiada
Wycinanie przez folię spożywczą ułatwia wyjmowanie.
Ballb, wodę robiłam z żelu spożywczego z odrobiną błekitnego barwnika (z niego robię też krople rosy na różach).
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.