Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja

sabuto

Member
Mar 23, 2012
6,305
0
36
Kupiłam gazetkę z literkami wyglądają spoko. W następnej mają być dwie wykrawaczki gwiazdki i i narzędzie zakończone kulkami rozumie,że za taką samą cenę bo nie podali.
To się zastanowię czy kupić
icon_mrgreen.gif

fantastycznie

Member
Sty 12, 2011
88
0
0
Ja jestem taka straszna gapa bo nic nie umiem znaleźć. Wiem,że był tutaj gdzieś ale gdzie?
gruebel_2.gif

Pomóżcie prosze odszukać tutorial zygzaka, cały tort a nie figurkę.
Synek nie da mi żyć jak nie zrobie. Wpadam w panike bo urodzinki ma juz za tydzień.

h-elen

Well-known member
Lut 16, 2008
8,770
1,576
113

lambethka

Member
Lut 22, 2011
5,138
0
0
fajne te literki. Z wyciaganiem nie bedzie problemu jesli bedziecie z gory obstukiwac foremke. Literka sama wyskoczy. Ja tak ''wyciagam'' wszystkie literki i ozdoby z malych i skomplikowanych wykrawaczek
icon_biggrin.gif

piping gel ma tez fabryka cukiernika
icon_biggrin.gif

Ballb

Member
Wrz 29, 2011
111
0
0

Ballb

Member
Wrz 29, 2011
111
0
0
sabuto @ 4 Oct 2012 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1351328Kupiłam gazetkę z literkami wyglądają spoko. W następnej mają być dwie wykrawaczki gwiazdki i i narzędzie zakończone kulkami rozumie,że za taką samą cenę bo nie podali.
To się zastanowię czy kupić
icon_mrgreen.gif
od 3 numeru maja kosztowac 14,99

ja zamowilam prenumerate... ale chyba odwolam (mozna w kazdej chwili)

bo w sumie to caly zestaw do modelowania mam, fajnie wyglada jedynie to pudeleczko do przechowywania, to moze sobie upoluję w kiosku... bo czy ja wiem, czy sama gazetka mnie powala... chyba jednak nie..

poza tym ciekawe w jakim stanie przyjdzie druga przesylka, bo ta pierwsza nie wygladala dobrze... chcialam ten gazetownik, no to dostalam z rozwalonym rogiem, nie wiem co na tej poczcie sie dzieje, ale widzialam z jakim poszanowaniem ostatnio pani przyjmowala przesylki i siedzac przy biurku rzucala nimi do kosza na podlodze... jakie 2 metry od niej....

niby zlozylam reklamacje i mam dostac drugi gazetownik, ale zobaczymy czy go dobrze zabezpiecza...

jutynka86

Member
Paź 19, 2010
27
0
0
Dziewczyny pomóżcie. Na ile porcji da radę pokroić tort o średnicy 23 cm? Czy starczy dla 12 osób czy będzie za mały? Upiekłam własnie taki biszkopt i zaczynam nabierać wątpliwości
icon_sad.gif

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy