Ballb @ 4 Oct 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1351260Dzieki chodziło mi własnie o ten piping zel...
Jestescie WIELKIE jak zawsze![]()
h-elen a co to ten żel spożywczy? sorry ale ja jestem 100 lat za murzynami w porównaniu do Was
Piping gel. Ja kupiłam w tortowni, chyba nie ma w obecnej ofercie.
Tutaj przepis jak zrobić samemu: http://blog.wojnanasmaki.pl/1733,slownik-k...nia-piping-gel/
h-elen @ 4 Oct 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1351505Piping gel. Ja kupiłam w tortowni, chyba nie ma w obecnej ofercie.
Tutaj przepis jak zrobić samemu: http://blog.wojnanasmaki.pl/1733,slownik-k...nia-piping-gel/Dzieki wielkie h-elen
ja tez juz zaczynam panikowac bo moja strasza Laska w srodę kończy 4 lata, wiec same rozumiecie jakie mozna miec wymagania w tym wieku![]()
sabuto @ 4 Oct 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1351328Kupiłam gazetkę z literkami wyglądają spoko. W następnej mają być dwie wykrawaczki gwiazdki i i narzędzie zakończone kulkami rozumie,że za taką samą cenę bo nie podali.
To się zastanowię czy kupić
od 3 numeru maja kosztowac 14,99
ja zamowilam prenumerate... ale chyba odwolam (mozna w kazdej chwili)
bo w sumie to caly zestaw do modelowania mam, fajnie wyglada jedynie to pudeleczko do przechowywania, to moze sobie upoluję w kiosku... bo czy ja wiem, czy sama gazetka mnie powala... chyba jednak nie..
poza tym ciekawe w jakim stanie przyjdzie druga przesylka, bo ta pierwsza nie wygladala dobrze... chcialam ten gazetownik, no to dostalam z rozwalonym rogiem, nie wiem co na tej poczcie sie dzieje, ale widzialam z jakim poszanowaniem ostatnio pani przyjmowala przesylki i siedzac przy biurku rzucala nimi do kosza na podlodze... jakie 2 metry od niej....
niby zlozylam reklamacje i mam dostac drugi gazetownik, ale zobaczymy czy go dobrze zabezpiecza...
sabuto @ 4 Oct 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1351392Robiłam z tej strony ale jest pokryty masą maślaną, a nie cukrową.Dzieki za szybką odpowiedź.
Mam nadzieję,że dokopie sie też do takiego obłozonego masą. Ale mam juz podpowiedź jak zrobić sam kształt tortu.
Jeszcze raz dziękuję
fantastycznie @ 5 Oct 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1351705Dzieki za szybką odpowiedź.
Mam nadzieję,że dokopie sie też do takiego obłozonego masą. Ale mam juz podpowiedź jak zrobić sam kształt tortu.
Jeszcze raz dziękujęNie ma za co ,a parę postów wyżej Czarnowodzianka wkleiła link na autko obłożone masą cukrową na WŻ zobacz sobie![]()
lambethka @ 5 Oct 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1351866spowiadaj sie z czego zrobilas minie? z masy czy czekolady?
Minnie jest zrobiona w całości z masy cukrowej![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.