czarnowodzianka
Member
- Lut 21, 2012
- 320
- 0
- 0
sylkag66 @ 16 Feb 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1401603....Sylwuś!!!!! Cuuuudowny ten tort! Rodzice pewnie szczęśliwi, że taką zdolniachę wydali na świat!!!!!!!!!!!!! Brawo. Pozostałe też piękne!!!!!!!!!!!!
elmagra @ 15 Feb 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1401278ola_wroclaw i inne dziewczyny, z ilu płatków robicie różę? a jak dokładnie cieniujecie brzegi płatków? Bo ja niby w teorii wiem, ale potem moje róże nie umywają się do waszych. Czy jest ktoś w stanie tak łopatologicznie, najlepiej ze zdjęciami pokazać produkcję takiej różyczki? Będę wdzięczna.
dopiero zauważyłam Elu, że pytałaś o róże.
Z ilu płatków, hmm... Nie wiem, po prostu jak stwierdzam, że "wystarczy" to więcej nie doklejamJa kieliszkiem wycinam kółka i następnie na około połowie obwodu rozcieram narzędziem kulkowym (tak, że połowa kulki jeździ po masie a połowa po gąbce), na tyle mocno, żeby się ładnie marszczyło, ale na tyle lekko, żeby nie porwać.
Jak będę lepić to postaram się zrobić fotki.
le_soleil @ 17 Feb 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1401827Dziewczyny, oto mój piersiowy torcikTeraz widzę, że mogłam bardziej dopracować wcięcie w tali. A na skórze miałam pęcherzyki powietrza
jak się ich pozbyc? I z czego to mogło być?![]()
Wasze torty przepiękne, nie sposób skomentować każdego! Wy musicie mieć stalowe nerwy i końskie zdrowieJa po 2 dniach tworzenia marzę tylko o tym, by sie położyć i nic nie robić
Szkoda tylko, ze córeczka jest innego zdania![]()
Elmagro, współczuję tej sytuacji. Ja zawsze staram się okazać uznanie wobec czyjejś pracy. Nie zawsze musi mi sie podobać/smakować czyjeś dzieło, bo różne są gusta, ale wiem ile pracy trzeba włożyć w stworzenie czegoś. Nie przejmuj się gadaniem starych ciotek, już nic więce nie dostaną
Ale gdzie jest ten tort nie ma zdieciabo ja nic nie widze![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.