Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja

Hajastan

Member
Maj 1, 2012
528
0
0
ola dzięki za przepis
herzen.gif

Hajastan

Member
Maj 1, 2012
528
0
0
dziewczyny powiedzcie mi ja jestem cos nie teges czy znajoma mojego kolegi.
icon_neutral.gif

Wczoraj w pracy przyszła do mojego kolegi znajoma, on zaczał zachwalać moje torty no i pokazałam jej,że jestem dumna z mojego miśka ME TO YOU, który zrobiłam dla męża na walentynki. Po ok. godzinie jak od niego wychodziła przyszła do mnie i zapytała:"pani Moniko no tak się cały czas zastanawiam, jak pani obcinała głowę temu misiwi to dzici patrzyły i nic nie mówiły?" Ludzie co za baba????????
dump.gif
ja nawet nie pomyślałam o takich rzeczach,moje dzieci tym bardziej, one były zachwycone bo tort był pyszny, przecież żeby go pokroić to musiałam obciąć mu nogę itp. ale mnie baba wk...ła
baa.gif

napiasałam na dwóch forach bo tu sa inne dziewczyny, a tam inne

Ostatnią edycję dokonał moderator:

o.laz

Member
Lut 15, 2013
307
0
0
Hajastan @ 6 Mar 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1406958dziewczyny powiedzcie mi ja jestem cos nie teges czy znajoma mojego kolegi.
icon_neutral.gif

(...)
chyba niektorzy tak maja, nie przejmuj sie.

soistrzenica mojego meza (4l) dostala na urodziny tort motyla, ktory rodzice robili przez pol nocy i nawet go nie ruszyła bo to przeciez MOTYL. ma tak ze jakby sie brzydzi jesc nawet zelek w ksztaltach zwierzat...

Hajastan

Member
Maj 1, 2012
528
0
0
ja bym chciała, i to taka jak CAKE BOSS, marzenie ściętej głowy, bo jak pomyślę ile to załatwień
gruebel_2.gif
sanepid, US, oooooo masakra
rofl.gif

ola_wroclaw

Member
Lis 20, 2012
496
0
0
o.laz @ 6 Mar 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1407009dla mnie to na razie zupełna abstrakcja oczywiście...

śliczny ten torcik z blondynką
icon_smile.gif
powiedz te literki to właśnie funky fmm? i jak zrobiłaś to dwukolorowe tło?
tak to funky, mam tylko duże litery, w przyszłym miesiącu dopisuję do listy zakupów małe funky
icon_smile.gif
)))))

po prostu 2 kawałki masy położyłam obok i zaczęłam wałkować. One się połączyły.

o.laz

Member
Lut 15, 2013
307
0
0
ola_wrocław dzięki za odp.

ja na razie tortowanie postrzegam jako przerywnik w mojej pracy zawodowej, może jak sie uda to dorabianie na boku na wychowawczym. no ale kto wie, ja jestem chyba najbardziej początkująca z początkujących, może w przyszłości też zaczną mnie takie marzenia nachodzić

ola_wroclaw

Member
Lis 20, 2012
496
0
0
o.laz @ 6 Mar 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1407068ola_wrocław dzięki za odp.

ja na razie tortowanie postrzegam jako przerywnik w mojej pracy zawodowej, może jak sie uda to dorabianie na boku na wychowawczym. no ale kto wie, ja jestem chyba najbardziej początkująca z początkujących, może w przyszłości też zaczną mnie takie marzenia nachodzić
ja wracam do pracy w kwietniu:( I mam doła z tego powodu :/

agnlew8009

Member
Wrz 16, 2012
62
0
0
ja tez zakupiłam te literki funky fmm duże i wypróbuję w piątek na torcie dla teścia

ja wracam do pracy we wrześniu,chyba,że się uda to będę pracowac w domu w wyuczonym zawodzie
icon_rolleyes.gif

alipek

Member
Cze 29, 2009
411
0
0
Hajastan @ 6 Mar 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1406958dziewczyny powiedzcie mi ja jestem cos nie teges czy znajoma mojego kolegi.
icon_neutral.gif

Wczoraj w pracy przyszła do mojego kolegi znajoma, on zaczał zachwalać moje torty no i pokazałam jej,że jestem dumna z mojego miśka ME TO YOU, który zrobiłam dla męża na walentynki. Po ok. godzinie jak od niego wychodziła przyszła do mnie i zapytała:"pani Moniko no tak się cały czas zastanawiam, jak pani obcinała głowę temu misiwi to dzici patrzyły i nic nie mówiły?" Ludzie co za baba????????
dump.gif
ja nawet nie pomyślałam o takich rzeczach,moje dzieci tym bardziej, one były zachwycone bo tort był pyszny, przecież żeby go pokroić to musiałam obciąć mu nogę itp. ale mnie baba wk...ła
baa.gif

napiasałam na dwóch forach bo tu sa inne dziewczyny, a tam inne
Monika ona po prostu tak wyraziła swą zazdrość!!!!!! Olać taką babę, bo z zazdrości może urok rzucić i biszkopty będą opadały!!! Szerokim łukiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

agnlew8009

Member
Wrz 16, 2012
62
0
0
dziewczyny może któras mi doradzi. Chciałam zrobić piping gel na tort dla wędkarza. Ni moge jednak nigdzie dostać glukozy w płynie.
Można to czymś zastąpić?

ola_wroclaw

Member
Lis 20, 2012
496
0
0
piping gel to jest to coś co wygląda jak rosa np. na kwiatkach?? Jejku, chcę to zrobić, dajcie przepis. Ja nie wiem gdzie dostać taką glukozę
icon_sad.gif

dziś zachorowałam na aerograf!!!!!!!!! Ale na to (+kompresor) to mnie nie stać!

adrijah

Member
Maj 18, 2007
2,668
16
38

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy