Hajastan @ 6 Mar 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1406958dziewczyny powiedzcie mi ja jestem cos nie teges czy znajoma mojego kolegi.![]()
(...)chyba niektorzy tak maja, nie przejmuj sie.
soistrzenica mojego meza (4l) dostala na urodziny tort motyla, ktory rodzice robili przez pol nocy i nawet go nie ruszyła bo to przeciez MOTYL. ma tak ze jakby sie brzydzi jesc nawet zelek w ksztaltach zwierzat...
ola_wroclaw @ 6 Mar 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1406993Czy któraś z Was myślała o otwarciu cukierni????
dla mnie to na razie zupełna abstrakcja oczywiście...
śliczny ten torcik z blondynkąpowiedz te literki to właśnie funky fmm? i jak zrobiłaś to dwukolorowe tło?![]()
Hajastan @ 6 Mar 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1407011ja bym chciała, i to taka jak CAKE BOSS, marzenie ściętej głowy, bo jak pomyślę ile to załatwieńsanepid, US, oooooo masakra![]()
załątwiania to pół biedy, dla mnie nie do przeskoczenia jest kasa, ale to moje marzenie. No nic, ćwiczę, uczę się, trenuję i może kiedyś...![]()
o.laz @ 6 Mar 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1407009dla mnie to na razie zupełna abstrakcja oczywiście...
śliczny ten torcik z blondynkąpowiedz te literki to właśnie funky fmm? i jak zrobiłaś to dwukolorowe tło?
tak to funky, mam tylko duże litery, w przyszłym miesiącu dopisuję do listy zakupów małe funky)))))![]()
po prostu 2 kawałki masy położyłam obok i zaczęłam wałkować. One się połączyły.
o.laz @ 6 Mar 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1407068ola_wrocław dzięki za odp.
ja na razie tortowanie postrzegam jako przerywnik w mojej pracy zawodowej, może jak sie uda to dorabianie na boku na wychowawczym. no ale kto wie, ja jestem chyba najbardziej początkująca z początkujących, może w przyszłości też zaczną mnie takie marzenia nachodzićja wracam do pracy w kwietniuI mam doła z tego powodu :/
Hajastan @ 6 Mar 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1406958dziewczyny powiedzcie mi ja jestem cos nie teges czy znajoma mojego kolegi.![]()
Wczoraj w pracy przyszła do mojego kolegi znajoma, on zaczał zachwalać moje torty no i pokazałam jej,że jestem dumna z mojego miśka ME TO YOU, który zrobiłam dla męża na walentynki. Po ok. godzinie jak od niego wychodziła przyszła do mnie i zapytała:"pani Moniko no tak się cały czas zastanawiam, jak pani obcinała głowę temu misiwi to dzici patrzyły i nic nie mówiły?" Ludzie co za baba????????ja nawet nie pomyślałam o takich rzeczach,moje dzieci tym bardziej, one były zachwycone bo tort był pyszny, przecież żeby go pokroić to musiałam obciąć mu nogę itp. ale mnie baba wk...ła![]()
![]()
napiasałam na dwóch forach bo tu sa inne dziewczyny, a tam inneMonika ona po prostu tak wyraziła swą zazdrość!!!!!! Olać taką babę, bo z zazdrości może urok rzucić i biszkopty będą opadały!!! Szerokim łukiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ola_wroclaw @ 6 Mar 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1406924mała być dziewczynka blondynka z niebieskimi oczkami, tęcza i prezenty
a tutaj produkcja masowa:Sliczne!!!
agnlew8009 @ 6 Mar 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1407107dziewczyny może któras mi doradzi. Chciałam zrobić piping gel na tort dla wędkarza. Ni moge jednak nigdzie dostać glukozy w płynie.
Można to czymś zastąpić?a w aptece?
syrop klonowy zamiast glukozy ale drogi
ola_wroclaw @ 6 Mar 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1407135piping gel to jest to coś co wygląda jak rosa np. na kwiatkach?? Jejku, chcę to zrobić, dajcie przepis. Ja nie wiem gdzie dostać taką glukozę![]()
agnlew8009 @ 6 Mar 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1407107dziewczyny może któras mi doradzi. Chciałam zrobić piping gel na tort dla wędkarza. Ni moge jednak nigdzie dostać glukozy w płynie.
Można to czymś zastąpić?
ola_wroclaw @ 6 Mar 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1406993Czy któraś z Was myślała o otwarciu cukierni????
moja córcia jest w trakcie otwierania cukierni, a raczej legalnego pieczenia tortów ( bez konsumpcji na miejscu)
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.