index.php?act=findpost&pid=1442059Hej Witam Was serdecznie.jestem Monika mam 2 synkow - 5 latek i 8 miesiecy. Przegladam to forum juz dobre kilka dni i oczy tylko otwieram coraz szerzej widzac Wasze dzieła sztuki

. Mieszkam za granica ale pochodze z wrocławia. moja przygoda dopiero sie rozpoczyna,ale mam duuzo checi i zapału do pracy. ...o ile tylko czas mi pozwala i zdrowie...wlasciwie nie posiadam zadnych sprzetow ,a pierwsze wykrawaczki - motylki- dopiero wczoraj zamowilam na allegro:} od czegos musze zaczac

. Niczym mcgiver wymyslam sposoby na wszystko

.
Torty robie sporadycznie, dla znajomych ,ich dzieci,wlasnych dzieci...na koncie mam pierwszy mario bros,barbi,statek,spiderman,cars,i okragły bukiet z rozami,i gitare. nigdy wczesniej nei maialm stycznosci z masa plastyczna i poki co jeszcze jej nie rpobowalam. przymierzam sie jednak do przepisu z tego forum.Ja wszystko robie z gotowego kupnego marcepanu .wszystko biore z wyobrazni . mam nadzieje,ze bede miała czas na przegladanie ,czytanie,pisanie,wiele mogłabym sie nauczyc,wiele udoskonalic dzieki Wam:}.
Torty to moje marzenie ,moja odskocznia od szarego codziennego zycia. .... powiedzcie szczerze co sadzicie o moich tortach?. ..mama nadzieje,ze zdjecia sie dodadza ...jeszcze sie nie zapoznałam z funkcjonalnoscia forum;}
O to to to właśnie
nawet nie wiesz ile nas takich tutaj jest
, Poza profesjonalistkami
Jeżeli te dzieła są tylko z wyobraźni i nie masz jeszcze żadnych "przydasi" (sprzętów) to ja padam do stóp.... szczęki poszukać
Z takim talentem i tym forum daleko zajdziesz
Popatrz ja też z zagranicy i też na allegro kupuje , chyba z przyzwyczajenia bo na ebay jest taniej
elmagra ja w tym zielona jestem tutaj już potrzeba doświadczenia