kasia19 @ 25 Feb 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1507553ja ubijam do czasu aż się biała robizastanawiam się jak wygląda ten Diamant z glukozą bo jakoś nie kojarzę zebym widziała w sklepach![]()
Kasiu, nie ma go w sklepach spożywczych. Ja w hurtowni kupuję, facet mi kurierem wysyła.
Zapomnialm napisać, że ten puder jest w 10 kg workach. Jest bardzo drobno zmielony![]()
kasia19 @ 25 Feb 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1507597a mogę prosić o kontakt do hurtowni, bo kiedyś miałam od dziewczyn ale zgubiłam
Napisałam Ci Kasiu wiadomość![]()
goma @ 26 Feb 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1507648A jak długo może stac ten cukier po otwarciu ?
Robie niewiele tortów i zastanawiam sie czy sie nie zbryli jeśli dłuzej postoi.
A czy mogłabym tez poprosić o namiary na hurtownie/sprzedawcę ???
Ja zaopatruje się tutaj http://www.pkt.pl/omega-ph-hurtownia-dodat...ki-r/85923/5-1/ ale zapytaj także w najbliższej hurtowni, może mają. Ziarnex nie ma w swojej ofercie.
Dodatek glukozy ma sprawiać że cukier puder nie zbryla się
kajastama @ 26 Feb 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1507700Malwinka czy ja tez moge prosic o adres?Zobacz priv![]()
goma @ 26 Feb 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1507648A jak długo może stac ten cukier po otwarciu ?
Robie niewiele tortów i zastanawiam sie czy sie nie zbryli jeśli dłuzej postoi.
A czy mogłabym tez poprosić o namiary na hurtownie/sprzedawcę ???
Napisałam wiadomość![]()
kasia19 @ 27 Feb 2014 napisał:
kadarma @ 28 Feb 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1508121Tym razem trzy. Wszystkie dla jednej osoby. stwierdziła, że zamiast kwiatów i prezentów przerzuca sie na torty.witam
jestem tutuaj pierwszy raz i poszukuje przepisu na mase cukrowa z ktorej dobrze robi sie figurki itp. ja najczesciej robie z tego http://kotlet.tv/lukier-plastyczny-do-tortow ale sie nie nadaje do figurek bo sie rozjezdzaja.
I jeszcze jedna prosba, potrzebuje jakiegos przepisu jak zrobic figurki na tort na chrzest np. niemowlaczka.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.