Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja

kamir

Member
Lut 23, 2012
33
0
0
Witam wszystkie tortocholiczki po długiej nieobecności-niestety los czasami płata figle
icon_sad.gif

Wszystkie torciki rewelacyjne- spędziłam pół nocy na nadrobieniu zaległości
icon_smile.gif

A to moje ostatnie:

Załączniki

• tort_komunijny__3_.jpg
    tort_komunijny__3_.jpg
    1.6 MB · Wyświetleń: 0
  • Tort_na_3_latka.jpg
    Tort_na_3_latka.jpg
    1.8 MB · Wyświetleń: 0
  • Tort_na_baby_shower.jpg
    Tort_na_baby_shower.jpg
    1.7 MB · Wyświetleń: 0
  • tort_z_misiem_i_dziewczynk_.jpg
    tort_z_misiem_i_dziewczynk_.jpg
    1.1 MB · Wyświetleń: 0
Ostatnią edycję dokonał moderator:

joka

Member
Sie 9, 2011
96
0
0
Ja niestety nie pomogę, nie robiłam takich .
A to mój dzisiejszy

Załączniki

• 100_1304.JPG
    100_1304.JPG
    1.6 MB · Wyświetleń: 0

joka

Member
Sie 9, 2011
96
0
0
kamir ,twój piękny ,z mojego nie do końca jestem zadowolona , ale podobał się a to chyba najważniejsze .
Zawsze podobały mi się szczypanki ,ale nie odważyłam się zrobić ich na swoim torcie .
mam już 3 rodzaje szczypiec ale nie używałam ich jeszcze ,po prostu boję się że nie bardzo mi to wyjdzie .

Jo_anna1

Member
Lip 9, 2009
3,219
0
0
Witajcie dziewczyny, dawno mnie nie było, cierpie na przewlekły brak czasu ale to nic nowego. Coś porabalo się z moim kompem i nie mogłam się zalogować.
Wiele rzeczy zmieniłam w moim życiu, przede wszystkim........ mam pracownię.

Torty oczywiście śliczne, widać, że nie próżnujecie :D Nie mam czasu wstawić swoich ale mam nadzieję, że uda mi się to nadrobić

bumelka

Member
Sie 28, 2011
539
0
0
Dołączam do gratulacji Joasiu. Szkoda, że nie masz czasu aby tu wpadać częściej. Oczywiście też jestem ciekawa jak przebrnęłaś przez te wszystkie wymogi aby założyć pracownię. Ja już się poddałam.
A teraz czas na mój jak do tej pory największy tort weselny. Spędzał mi sen z oczu. Składałam go na miejscu i oczywiście wygląda jakby wyszedł spod prysznica
cry_1.gif

tort__lubny.jpg

Załączniki

• tort__lubny.jpg
    tort__lubny.jpg
    219.1 KB · Wyświetleń: 0

miu-miu

Member
Cze 14, 2012
206
0
0
Joasiu ja również gratuluję Pracowni! To na pewno fantastyczna sprawa.
BUMELKO tort ślubny REWELACJA!!! Ja swój pierwszy ślubny dopiero będę robić na za tydzień...mam nadzieję, że mi się uda mimo problemów osobistych (właśnie wróciłam ze szpitala z dzieckiem ....
icon_sad.gif
(( choroba dziecka zwala mnie z nóg i ciężko skupić się na pracy ech...)
Aha nigdzie nie ma pudełek na torty piętrowe jak Wy pakujecie takie torty? moj 3 pietrowy bedzie złożony w domu i zamawiający sami go zabierają tylko nie wiem jak im go spakować....
dontknow.gif

Mam takie szybkie pytanie dziewczyny macie jakiś pomysł jak zrobić łyżkę koparki??? wątpię czy z masy zdąży mi zastygnąć...a potrzebuje tego najpóźniej na jutro....
Będę wdzięczna za każdy pomysł.

pychotka12

Member
Mar 4, 2014
395
0
0
miu-miu @ 13 Aug 2014 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1537807Joasiu ja również gratuluję Pracowni! To na pewno fantastyczna sprawa.
BUMELKO tort ślubny REWELACJA!!! Ja swój pierwszy ślubny dopiero będę robić na za tydzień...mam nadzieję, że mi się uda mimo problemów osobistych (właśnie wróciłam ze szpitala z dzieckiem ....
icon_sad.gif
(( choroba dziecka zwala mnie z nóg i ciężko skupić się na pracy ech...)
Aha nigdzie nie ma pudełek na torty piętrowe jak Wy pakujecie takie torty? moj 3 pietrowy bedzie złożony w domu i zamawiający sami go zabierają tylko nie wiem jak im go spakować....
dontknow.gif

Mam takie szybkie pytanie dziewczyny macie jakiś pomysł jak zrobić łyżkę koparki??? wątpię czy z masy zdąży mi zastygnąć...a potrzebuje tego najpóźniej na jutro....
Będę wdzięczna za każdy pomysł.
zrób łyżkę dzisiaj do jutra powinna Ci podeschnąć , kiedyś też na szybko dzień wcześniej robiłam kielich i podeschło na tyle że można było cokolwiek zrobić.
a tort na pewno wyjdzie , my kobiety tak mamy czym więcej na głowie i problemów potrafimy się zmobilizować i dajemy radę wierz mi , coś wiem na ten temat.
mimo wszystko życzę powodzenia

miu-miu

Member
Cze 14, 2012
206
0
0
kajastama @ 13 Aug 2014 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1537905miu-miu na allegro można dostać pudła na piętrowe torty oraz w hurtowni internetowej
http://liv-opakowania.pl/pl/p/Pudelka-na-torty-pietrowe/186 tu masz róne rozmiary

Joasiu gratuluję pracowni, chyba każda z nas chciałaby w końcu mieć swoją
icon_smile.gif
icon_smile.gif
icon_smile.gif
Dzięki bardzo a na allegro to gdzie? już szukałam ale nie moge znaleźć takiego 35 średnica a wysokość myśle że 50cm.......będę wdzięczna za link

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy