Vanilka @ 4 Jun 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1136406Dziewczyny przepraszam, że tak hurtem, ale wszystkie torty takie pikne![]()
Jo_anno czy masz jakiś szablon do pikowania czy jakiś inny patent? Pytam, bo takie prościutkie masz linie. Ja próbowałam od linijki, ręki, nitki, ale takie proste to mi nie wyszły.Vanilko superanckie te Twoje torciki. Widzę że też Cię drażni jeżeli musisz coś powtarzać
ja tez tak mam ale czasami tak bywa że jak coś "podchwycą" to nie ma zmiłuj.![]()
A mój patent na pikowania to właśnie linijkaPrzykładam odciskałam ślad delikatnie radełkiem, wzdłuż po jednej i po drugiej stronie linijki, przykładam dalej jeden bok wzdłuż odciśniętego śladu odciskam radełkiem itd. Jeżeli potrzeba to jeszcze raz zaznaczam odcisnięcie.![]()
Nie bardzo chyba to tłumaczenie, może wizualnie będzie prościej. Zrobię kilka zdjęć jutro i wrzucę do Mcgaywera będzie łatwiej![]()
![]()
miglietta @ 5 Jun 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1136787dziewczyny ( i chłopaki). chciałam ulepić figurkę kucharza. może ktoś zna jakąś stronkę??Ja dziś siadam do Strażaka Sama, myśle że jak zmienisz czapke i ubranko na białe to byłby świetny kucharzposiadam tylko takie zdjęcie ale myśle ze jest w na tyle dobrej rozdzielczości że jak je powiększysz będzie widać szczegóły
Jak by co daj meila wyśle duże, mam troche ksiązek z figurkami więc w wolnej chwili zeskanuje![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.