fantastycznie @ 27 Sep 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1187223malena h wypróbowałas krem??
Ja robiłam ten, o którym pisałaś i wszystko udało sie fantastycznie, (czy juz pisałam,że to moje ulubione słowo?)
Nadal nie mogę wstawic zdjęć, więc musicie mi na razie wierzyć na słowo
fantastycznie robiłam, jak na razie ten "gęstszy", drugiego jeszcze nieale kiedyś na pewno!![]()
teraz "choruję" na krem milky wayi to raczej będzie następny, jaki zrobię...![]()
a na sobotę mam robić piłkę "do nogi" - i tu pytanie: czy obkładać w całości, co wydaje mi się bezpieczniejsze, białą masą i zaznaczyć szwy - dokładając tam, gdzie trzeba czarne pięciokąty? czy może wyciąć każdą "łatkę" piłki osobno?? boję się troszkę, że może się rozjeżdżać... hmm... co myślicie???
fantastycznie @ 27 Sep 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1187352Fantastyczny!
Devillwoman jesteś niesamowita, taki dopracowany, te flagi, gniazdko i ptaszki, po prostu cudo! Gratuluję!
Czy mozna dowiedzieć sie czegos od mistrzyni? Jak się robi taka trawę?O Mateńkodziękuje wam kochane za zachwyty
a co do trawy robi się ją takim ustrojstwem![]()
![]()
asiulla1984 @ 26 Sep 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1186546Jo_anno a powiedz mi jeszcze jaki barwnik mam mieć aby masa na torcie wyglądała jak pustynia, jak pod waszymi zygzakami? i chciałabym wiedzieć z czego mogę zrobić piasek żeby troszkę posypaćWczoraj pokruszyłam herbatniki Petit Beurre dla mojego szkraba i pomyślałam o tej pustyni bo pisałaś czym można posypać ,kolorek akurat taki piaskowy To tylko taka moja sugestia , dopiero początkująca jestem więc dużej wprawy w tym dziale nie mam ...ale może akurat pomysł ci się spodoba
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.