Megi428 @ 10 Mar 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1265874dzieki laski![]()
Alipek jak masz problemz zagnieceniem duzego kawała masy - czasami za wolno wgniata sie puder w takiej bryle i ona za szybko zasycha to zagniataj mniejsze porcje i łącz potem
czasami duże kawały dzielę na mniejsze i przez 10-20 sekund podgrzewam w mikrofalówce - pod przykryciem oczywiście żeby nie zasychała
fantastycznie @ 11 Mar 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1265935Dzięki za szybką odpowiedź.
Piekarnika tak na zawołanie nie zmienię, ale spróbuję naostrzyć nóż![]()
Biszkopt zawsze piekę dzień wcześniej, ale spróbuje dłużej go ubijać.
Dam znać jak poszło, jak nie to zrzuta na nowy piekarnik, hi hi.Sprobuj przeciac biszkopt nitkaale faktycznie moze byc wina maki. Powiedz czy w przepisie masz make ziemniaczana?![]()
beata34 @ 11 Mar 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1266052dziewczyny szukam inspiracji na tort komunijny, może macie jakieś fajne linki
wujek google ma cala mase pomyslowhttp://www.google.de/search?q=tort+komunij...eENOL4gTx3PDXDw![]()
Jo_anna1 @ 9 Mar 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1265140Asiulla pomysłowy i super wykonany torcik
Wrzucaj linki do stron na których są zdjęcia, wówczas nie zostana usunięteWłaśnie Asiu w tym jest problem że Ja zawsze jak szukam czegoś na necie robię sobie tzw. kopiuj-wklej, i nie pamiętam na jakich to było stronach. Teraz jak znajdę coś ciekawego będę o was pamiętać i napewno wrzucę linki.
lambethka @ 12 Mar 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1266309a w jakiej temperaturze pieczesz?
Jo_anna1 @ 9 Mar 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1265140Asiulla pomysłowy i super wykonany torcik
Wrzucaj linki do stron na których są zdjęcia, wówczas nie zostana usunięteNiestety Asiu problem w tym, że ja już te fotki mam od dawna. Jak szperam po necie to zawsze na swój użytek robie sobie "kopiuj-wklej" każdej fotki i nie pamiętam na jakich to było stronach. Teraz będę o was pamiętać i jak znajdę coś ciekawego to napewno zaserwuję wam linki.![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.