Cinka
Member
- Maj 5, 2006
- 30,543
- 13
- 38
Tu zerknij na Dziuniowy przepis https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=6315 nie wiem jakiego dziewczyny używają bo ja jak wspominałam nie robię takowych.
Jo_anna1 @ 1 Jul 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1310204Kurcze Mysz, tak jak pisze Cinka lepiej się zająć samemu takimi rzeczami, smietanę trzeba obserwować jak się ubija. Kiedyś powierzyłam ubijanie mojemu dziecku i masło miałam.
czarnowodzianko super torty a szcególnie kolorowy dzieciowy i złomek![]()
Ulepiłam własnymi "ręcami" i muszę sie przyznac że sprawiło mi to niezłą frajdę![]()
A przyjechać pewnie, że możesz tylko może tę część wizyty z padnięciem na kolana to wytniemy ze scenariusza![]()
Hi, hi zmykam do pracyTo na razie padam tak na odległość. Moja córa by piszczała!!!! Świetna! Spoko możesz je do sklepu wstawiać i zgarniać po 140 za sztukę cha, cha!!!!
BeataSz @ 1 Jul 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1310521... a jeśli nawet Kubuś upośledzony, to nie znaczy, że gorszy!O! i to najważniejszeA jeszcze bardziej ważne jest to że tort przygotowany został z sercem przez mamę i tatę - to się liczy! W cukierni to każdy kupić potrafi![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.