Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja

Cinka

Member
Maj 5, 2006
30,543
13
38
A, to takiego wynalazku tym bardziej nie znam
icon_smile.gif

edit
znalazłam gdzie dziewczyny piszą ile dają cukru do tego masła https://www.cincin.cc/index.php?s=&show...t&p=1281296

Ostatnią edycję dokonał moderator:

alipek

Member
Cze 29, 2009
411
0
0
Jo_anna1 @ 1 Jul 2012 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1310204Kurcze Mysz, tak jak pisze Cinka lepiej się zająć samemu takimi rzeczami, smietanę trzeba obserwować jak się ubija. Kiedyś powierzyłam ubijanie mojemu dziecku i masło miałam.
czarnowodzianko super torty a szcególnie kolorowy dzieciowy i złomek
daumen.gif

Ulepiłam własnymi "ręcami" i muszę sie przyznac że sprawiło mi to niezłą frajdę
icon_mrgreen.gif

A przyjechać pewnie, że możesz tylko może tę część wizyty z padnięciem na kolana to wytniemy ze scenariusza
icon_smile.gif

Hi, hi zmykam do pracy
To na razie padam tak na odległość. Moja córa by piszczała!!!! Świetna! Spoko możesz je do sklepu wstawiać i zgarniać po 140 za sztukę cha, cha!!!!

beata34

Member
Sty 4, 2009
181
0
0
ja kupuję śmietanę w lidlu i zawsze super się ubija, kiedyś kupiłam mlekovitę i tłukłam, tłukłam i nic ledwo się spieniła, podobnie miałam z piątnicą też nie chciała się ubić ale ta z biedronki robiona przez piątnicę ubija się dobrze, nie wiem dlaczego tak jest, trzymam kciuki za tort Myszko

mysz

Member
Cze 11, 2006
19,624
0
0
Dziewczyny, przede wszystkim to chciałam Wam bardzo podziękować za rady i wsparcie.

Wszystko się udało, nic nie popłynęło.
Dr psychologii stwierdziła, że Kubuś wygląda na upośledzonego. Trafne określenie.
Zdjęcia będą oczywiście tylko muszę zgrać, nic wyszukanego ani trudnego więc się nie spodziewajcie czegoś takiego jak wasze wypieki.

BeataSz

Member
Wrz 23, 2004
10,244
3
38
najważniejsze, że się udało
icon_smile.gif
daumen.gif
gratulacje!
handclasp.gif
a jeśli nawet Kubuś upośledzony, to nie znaczy, że gorszy!

Ostatnią edycję dokonał moderator:

sabuto

Member
Mar 23, 2012
6,305
0
36
Mysz fajny! bardzo starannie obłożony zielona masą i gwiazdki super! A zwierzaki rozpoznawalne wiec nie jest źle. Dałaś radę!
anbetung.gif

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy