lambethka
Member
- Lut 22, 2011
- 5,138
- 0
- 0
subtelna30 @ 12 Aug 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1330173a to ten folkowy
Jak Jo_anna1 kiedys zauwazyla - jestesmy dla siebie na tym forum po to by sobie pomagac i przede wszystkim doradzac. Wspolne rozmowy polegaja nie tylko na slodzeniu sobie ale tez i na konstruktywnej krytyce![]()
Subtelna - nie gniewaj sie na mnie - ale tort mi sie nie podoba. I nie chodzi o pomysl. Bo korale wokol pietra i malowane kwiaty to swietne pomysly ale wykonanie nie bardzo przypadlo mi do gustu![]()
Powiedz prosze czy uzylas wspornikow miedzy pietra? Tort sprawia wrazenie zapadnietego.
Mysle, ze moglabys popracowac nad szczegolami tortu. ''Listwy'' z malowanymi kwiatami nie sa tej samej wysokosci - na laczeniach sa rozbieznosci. Elementy dekoracyjne lepiej robic ciensze - ladniej sie ukladaja i daja wrazenie lzejszych. Przy tortach pietrowych dobrze jest stosowac wieksze roznice wielkosciowe poszczegolnych pieter - tort wyglada wtedy takze na lzejszy i nieprzeladowany. No i do tortow slubnych dobrze jest uzywac profesjonalnych podkladow o grubosci 12 mm. Prezentuja sie lepiej niz podklad oblozony folia aluminiowa.
Do kwiatow dobrze jest uzywac mozliwie jak najcieniej rozwalkowanej masy - chodzi mi o rumianki. Maki rewelacja - bardzo mi sie podobaja.
Mam nadzieje, ze sie nie obrazisz na mnie i nie pogniewasz. Ale chodzi mi o to, ze to tort slubny.
Aha - ujecie kota bezcenne![]()
![]()
Ostatnią edycję dokonał moderator: