subtelna30
Member
- Sty 1, 2012
- 192
- 0
- 0
a teraz szukam inspiracji na tort na chrzciny bliźniaków mojej koleżanki heh i to chłopczyk i dziewczynka hmmm może ying yang?
subtelna30 @ 18 Aug 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1332777a teraz szukam inspiracji na tort na chrzciny bliźniaków mojej koleżanki heh i to chłopczyk i dziewczynka hmmm może ying yang?Robiłam dla bliźniaczek siostrzenicy.Może tutaj coś Cię zainspiruje.
terjon @ 18 Aug 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1332912Robiłam dla bliźniaczek siostrzenicy.Może tutaj coś Cię zainspiruje.śliczny a powiedz mi jak zrobiłaś takie rozkoszne bobaskiczy to z foremki?![]()
Samson1500 @ 18 Aug 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1332849HELP , koleżanki. Mam dylemat , czym nasączyć tort. Masy mają być dwie, mascarpone i karpatkowa w wersji czekoladowej. No i problem, zastanawiam się czy dobrym wyborem będzie napar kawowy z alkoholem?Można kupić syropy barmańskie w wielu smakach są co prawda bezalkoholowa ale % mozna dolac![]()
Samson1500 @ 18 Aug 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1332849HELP , koleżanki. Mam dylemat , czym nasączyć tort. Masy mają być dwie, mascarpone i karpatkowa w wersji czekoladowej. No i problem, zastanawiam się czy dobrym wyborem będzie napar kawowy z alkoholem?Mysle, ze dobrze wybralesja do karpatkowej czekoladowej do tej pory uzywalam wody z sokiem cytrynowym ale to byly zawsze torty dla dzieci wiec stad zero %. Samson - jest niedziela - piecz biszkopt i rob probe![]()
![]()
Mozesz mi wyslac kawalek![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.