czarnowodzianka
Member
- Lut 21, 2012
- 320
- 0
- 0
asiulla1984 @ 12 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1388994pattinice kupowałam w fabryce cukiernika, wonder paste w PAN centrum a satin ice na allego u pani asi
najdrożej z nich wychodzi saton ice bo za wiaderko 2,5 kg płacę 78 zł, wonder paste za 5 kg 132 zł a pattinice za 5 kg 123 zł
no i wszędzie dochodzi jeszcze koszt przesyłkiAsiulla, jeśli to nie tajemnica to czemu rozstałaś sie z pettinice? Ja też z niej robię, bo pamiętam, że dzięki tobie!! Czy te satin ice są lepsze? Jak tak to pod jakim względem? No bo wychodzi sporo drożej więc czy warto się skusić Proszę o odpowiedź jak możesz. Pozdrawiam.
malena h @ 10 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1388258Hajastan, ja używam kupnej - gotowca![]()
nie wiem, ale jakoś nie mam odwagi zrobić samemu...malena h a możesz mi napisać którego gotowca używasz ? Będę wdzięczna![]()
witam po dłuższej przerwie i przepraszam, ale brak ostatnio czasu na neta![]()
wszystkie torciki pierwsza klasa, myszka Miki wprost jak z bajki, motocyklista - rewelacja, Kubuś i Tygrys jak żywi i wszystkie inne cudowne, których nie sposób wymienić, dziewczyny jesteście cudotwórcami, pokłony wielkie![]()
u mnie na razie przestój, pozdrawiam Was wszystkie
asiulla1984 @ 12 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1389010zrezygnowałam z pettnice bo zaczęła mi pękać na rogach, myślałam że to może jakieś felerne wiaderko ale każda tak zaczęła mi robić więc przeszłam na wonder paste, jest lepsza w smaku i zapachu i inna w obkładaniu, satin ice z kolei jest bardzo miękka, super się obkłada nią ale źle mi się z niej lepi dlatego mam i wonder paste na stanie i satin ice
a to jeden z dzisiejszych jeszczeDzięki Asiulla. Znalazłam tą wonder paste ale tam 3 rodzaje. Do obkładania, do ozdób i figurek. Ty kupujesz każdą do czego innego? Ja na pettinice jeszcze się nie zawiodłam ale mam stracha. Muszę kupić teraz bo mi się skonczya i mam zagwostkę czy nie trafi mi się farelna! Może spróbuję. Ta wonder też mnie kusi bo skoro dobra w smaku! Nie wiem sama już
Bina @ 13 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1389403Klient nasz pan!Taki torcik zostal u mnie zamowiony,o co chodzi wie tylko klient,bo ja nie za bardzo![]()
Wasze torciki jak zwykle zjawiskowe,Asiulla mega produkcja
uwierz mi, nie tylko klientwszyscy przeglądający kwejka itp strony wiedzą o co chodzi
to jedne z najpopularniejszych teraz memów.
A nie zażyczył sobie, żeby sam tort był tęczowy? w sensie każdy biszkopt w innym kolorze? bo na to też jest teraz szał
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.