ola_wroclaw @ 7 Feb 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1398713tak!
Mi wychodzi fajny biszkopt, wczoraj jeden zepsułam (akurat z 9 jaj), bo mi troszkę żółtka wpadło i białka nie chciały się ubić.
Zawsze daję cukier puder i jest ok, ale już sama zdurniałam, że może źle??
Alipek, czy to Ty wklejałaś tutaj kiedyś tort z "Fordem" dla 4 latka bodajże??Tak, ja wklejałam. To ten torcik
Hajastan @ 7 Feb 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1398716Ola bardzo ci dziękuję,![]()
alipek przeczytałaś moją wiadomość na priv?ja przy biszkoptach na tortownicę 24 cm tez daję puder i spoko wychodzi,![]()
Rano czytałam, a teraz zaraz zajrzę. napisałam ci na tę poranną.
alipek @ 7 Feb 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1398731Rano czytałam, a teraz zaraz zajrzę. napisałam ci na tę poranną.Dostałaś wiad. priiv??
alipek @ 7 Feb 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1399003Kochane cinki. Donoszę, że ogołociłam chińczyka! Tam już prawie nic nie zostało bo wykupiłam dla was. Dla kogo nie stykło dam znać jak się pojawi nowy towar. Najlepsze było jak pani na mnie patrzyła! Tam na kasie jest ciągle ta sama babka. I jak dziś przyszłam z koszykiem z tym samym towarem co już kilka razy wcześniej to na mnie dziwnie zerkała!!! Pewnie myślała, że ja to może pożeram!!!A druga jak stanęłam przy półce z kartkę i gadałam z Hajastan co brać to normalnie mnie podsłuchiwała i też dziwnie patrzyła!!!
Będę tam zaglądać i dawać znać na cinie. Kończą mi się ferie więc będę mniej czasowa ale to jest obok biedronki gdzie bywam, to i tam wstąpię. pozdrawiam dziewczyny obkupione i nieobkupione z powodu braku towaru też!![]()
alipek jeszcze raz bardzo, bardzo, bardzo dziekujęnawet nie wiesz jak bardzo mnie ucieszył twój telefon dzieci to chyba przez pół godziny całowałam z radosci i skakałam po całym domu,
Chinczyk napewno zadowolony, ale my jeszcze bardziej. Zagladaj, zagladaj i dawaj nam znać.![]()
![]()
h-elen @ 8 Feb 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1399039...
Dodam, że na swoje tortowe przydasie kupiłam szafkę narzędziową z Ikea. Na prawdę znakomicie sie sprawdza.Możesz wrzucić link jak wygląda albo jakieś zdjęcie.Mam różne pojemniki,ale o szafce nie pomyślałamA miejsce na szafkę bym miała![]()
bumelka @ 8 Feb 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1399066Możesz wrzucić link jak wygląda albo jakieś zdjęcie.Mam różne pojemniki,ale o szafce nie pomyślałamA miejsce na szafkę bym miała![]()
ola_wroclaw @ 3 Feb 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1397450Dziewczyny, czy któraś z Was jest z Katowic?ja nie z Katowic ale tuż obok![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.