Hajastan @ 22 Feb 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1403259Ballb a jak się postępuje tak samo jak z normalną blaszką czy tortownicą? tzn. smarujesz masłem?
Hajastan, ja piekłam w misce biszkopt na sukienkę Barbie. Na sam dół, czyli na to malutkie kółko od spodu dałam papier do pieczenia. Nie smarowałam niczym. Było wszystko ok!
malutka25 @ 22 Feb 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1403437Ola_wrocław a jak te literki zrobilas takie proste? Narysowalas sobie na masie a potem wypelnialas? Chciałabym, żeby też mi tak wyszlo rowniutko
A i jest gdzieś przepis na taki lukier?od razu malowałam na masie, nic wcześniej nie odciskałam. Miałam plan odciskać, ale nie było widać, więc finalnie po prostu odwzorowywwałam.
PS. a lukier po prostu białko jaja +sok z cytryny+cukier puder. Ja robiłam na oko. Jak gęstniało mi za mocno to dociskałam trochę cytryny i tym rozrzedzałam.
powiem Wam, że te wszystkie dupki, cycki i penisy jakoś mnie nie kręcą. Doceniam to, że tortowa pupa czarnowodzianki jest krągła i zgrabna (sama bym taką chciała hihi, ale jakoś takie torty mnie odrzucają :/ Odmówiłam już wykonania czegoś na wieczór panieński. Jestem nienormalna czy ktoś jeszcze tak ma?
ola_wroclaw @ 22 Feb 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1403518malowałam pędzelkiem takim najcieńszym jaki udało mi się dostać w pobliskim sklepie papierniczym.Ola super ten JD!!!! Gratulacje!!!!! Może tortoholiczki skrzyknęłyby się i rozpiły takiego. Świetny!!!!! Ja właśnie oddałam kucyki pony. Potem wrzucę fotki. Łał i pierwszy raz dostałam napiwek!!! Normalnie podałam cenę i chciałam dać rabat, bo to stały klient a tu bach i 3 dyszki napiwku!!!![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.