no właśnie napisałam wcześniej dłuuuugi post skierowany do Ciebie i mi padł internet :/
no zatem:
czy Ty masz działalność? Czy to jest 100% legalne, taki wynajem? Czy zgłasza się to Sanepidowi? Oni to jakoś odbierają? Czy wystawiasz paragony, faktury? Jak to wygląda z formalnego punktu widzenia, napisz mi proszę jak to rozwiązałaś. Jest to jakaś opcja, tylko mnie męczy po prostu życie 24h/dobę. Moje dzieci wstają o 6:00, jestem w domu sama z Młodym do 18:00, wcześniej odbieram Hanię z p-la. Poźniej siadam do tortów, często do prawie rana (jestem jakaś powolna) i pobudka znów o 6:00 i tak się kręci. Chodzę niewyspana i nerwowa

Generalnie tak się po prostu nie da funkcjonować na dłuższą metę, dlatego myślałam, żeby robić to w ciągu dnia (Młody do żłobka czy babci). Nie da się spać po 3h na dobę a gdzie jakiś czas dla siebie czy męża...
Jeszcze mam takie pytanie, może się orientujecie czy można zrobić tak, że dajmy wynajęłabym albo stanowisko (jeśli byłoby to legalne) albo pracownię (jak znajdę promocję na lokal

) i czy mogłabym dogadać się z koleżanką, która ma sklep spożywczy, żeby postawić u niej lodówkę i u niej byłyby odbiory (przewoziłabym do niej autem-chłodnią). Jak myślicie?