ola_wroclaw
Member
- Lis 20, 2012
- 496
- 0
- 0
fabia1 @ 28 Apr 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1425193...
bumelko mam pytanie te chmurki na tym chrzcinowym dla Bartusia to są kulki z masy?
...Tak to są kulki z masy. Jeszcze lepiej wyglądają kulki...ale większe...na których kładzie się cienko rozwałkowaną masę . Trzeba ją dokleić do tych kulek nadając "chmurkowy" kształt.Mi to nie wyszło bo zrobiłam zbyt drobne kulki i nie miałam już czasu na poprawki.
asiulla piękne jak zawsze. Nikola pewnie jeszcze nie wie,że wieloryb to nie ryba więc nie ma się o co martwić![]()
fabia1 @ 28 Apr 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1425224bunelko bardzo dziekuję za odpowiedz mam trochę masy to się pobawięale jak boczki wybrzuszać ?? odchodziły od masy ?
powinno być ok jak zrobisz taka szpachlą .... ja masło wyjmuje dużo wcześniej z lodówki żeby było mięciutkie, ew jak się zgapię to do mikroweli na chwilkę i od razu pokrywam...... w każdym razie nie daje do lodówki przed pokryciem żeby było miękkie![]()
kamir @ 28 Apr 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1425339Witam.
Dziewczyny potrzebuję jakis tutorial na Tomka i przyjaciele - niestety jakoś nie mogę znaleźć![]()
Może któraś z Was pomoże?
Wiem, że na Was zawsze można liczyć hi hi![]()
Dorota519 @ 28 Apr 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1425326Dziewczyny fajne torciki
Asiula super ten ślubnyFigurki też sama robiłaś?
A to mój jeden z weekendowychśliczny!!!
mogę wiedzieć gdzie kupiłaś stelaż do pietrowych tortów?jesteś z niego zadowolona?jakiej średnicy są podstawy na torty w tym stelażu?sama jestem w trakcie poszukiwania stelażu bo mam zamównienie na 3 różne torty,i sama nie wiem gdzie mam nabyć taką podstawe..z góry dziękuję za odp.
Justee @ 28 Apr 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1425345śliczny!!!
mogę wiedzieć gdzie kupiłaś stelaż do pietrowych tortów?jesteś z niego zadowolona?jakiej średnicy są podstawy na torty w tym stelażu?sama jestem w trakcie poszukiwania stelażu bo mam zamównienie na 3 różne torty,i sama nie wiem gdzie mam nabyć taką podstawe..z góry dziękuję za odp.Ja stelaż kupiłam na allegro, co do rozmiaru to teraz nie pamiętam, największy ma chyba 32 cm.
Ja jestem jak narazie z niego zadowolona, ale wiecej niż 8 kg raczej nie udźwignie![]()
Dorota519 @ 28 Apr 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1425326Dziewczyny fajne torciki
Asiula super ten ślubnyFigurki też sama robiłaś?
A to mój jeden z weekendowychDorotko
zawsze mam problem z przyklejeniem kulek....jak Ty sobie z tym radzisz??? Klejąc na wodę z cukrem ona "zjeżdża" i nie utrzymuje się w tej pozycji, gdzie ją przykleję!!!
Pomożesz?
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.