Justee @ 7 May 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1427840piękne torty..nie nadążam z byciem na "bierząco"![]()
ja mam pytanie,może troche głupie ale może któraś z Was się wypowie..a mianowicie czy klienci zamawiając u Was tort bądz ciasta to czy później po konsumpcji mowią Wam czy im to smakowało???to zależyod człowieczka![]()
Jeden pisze smsa on-line (" właśnie jemy, o jeny jaki pyszny"
, a drugi sie nie odezwie nic
![]()
gosiakw @ 7 May 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1427971Gabka i Goma piękne torty! ten na chrzest- cudo!!
dziewczyny jak myślicie, czy książka z dwóch biszkoptów 21x26- czyli po złożeniu 42x26- wystarczy na 30 osób? Pani się uparła na księgę komunijną i chyba nie da się przekonać na nic innego
Moim zdaniem, nawet na 45 osób.
Zrób może z kartonika prostokąt wielkości porcji ciasta, jakie położyłabyś gościowi na talrzyku. A następnie prostokąt wielkości księgi pokryj takimi porcyjkami. Zobaczysz ile można uzyskać porcji. Ja daję jeszcze trochę na zapas - czytaj dokładki![]()
Justee @ 7 May 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1427840piękne torty..nie nadążam z byciem na "bierząco"![]()
ja mam pytanie,może troche głupie ale może któraś z Was się wypowie..a mianowicie czy klienci zamawiając u Was tort bądz ciasta to czy później po konsumpcji mowią Wam czy im to smakowało???To nie głupie pytanie. Nie wszyscy klienci mówią , ale dość często to się zdarza że dzwonią albo piszą smsy z podziękowaniami. Co po wyświetleniu na telefonie że dzwoni dany klient który brał np. wczoraj tort robi mi się gorąco.Nie wiem dlaczego ale zawsze mam wrażenie że dzwonią bo coś im nie pasowało. Ale na szczęście to tylko moje obawySą i tacy którzy nic nie mówią, ale jak się później okazuje rozdawają numer dalej i polecają![]()
![]()
goma @ 7 May 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1427861Piękne torty jak zwykle porobiłyscie![]()
Miło też widzieć i przywitać nowe tortomaniaczki![]()
A to mój weekendowy na chrzciny
Był w kolorach: bieli i delikatnego różu ale na zdjeciu wyglada jakby był cały biały.Czy mozesz wkleic zdjecie foremki, którą używasz do robienia muszelek?
sionia @ 7 May 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1428192Czy mozesz wkleic zdjecie foremki, którą używasz do robienia muszelek?Foremkę mam taką, tyle że kupowaną w polskim sklepie, ale nie pamietam w jakim
http://www.artfire.com/ext/shop/product_vi...g_clay_programs
Hajastan @ 7 May 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1428076
asiulla bardzo dziękuję za odpowiedź, jak kupowałam gum paste to myślałam,że będzie rewelka bo na niej pracuje Cake Boss, ale się pomyliłam, bo mi źle się z nią pracuje, chyba następnym razem jak tą użyje to kupię sobie zwykłą masę i cmc do dodawania. Powiedz proszę, a teraz na jakiej pracujesz? i czy cmc to się z woda rozrabia i wgniata do masy? czy bez wody?ja robię na wonder paste albo satin ice, ostatnio kupiłam znowu wiadro pettinice ale mi nie podchodzi chodź od niej zaczynałam. cmc dodajesz jako suchy proszek i wgniatasz w masę, niby musi odleżeć 12 h ale ja tam nigdy nie czekam
Joanno jak zawsze perfekcyjnie![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.