o.laz
Member
- Lut 15, 2013
- 307
- 0
- 0
Hajastan @ 7 May 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1428164Sylwia ty pytałaś co się robi z wykrawaczkami, na goździka? po nizej znalazłam jak zrobić
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=512...e=1&theatermnie powalił owczarek niemiecki parę stron dalej... zbieram szczękę z podłogi
Jo_anno, mistrzostwo jak zwykle ja też chcę tak równiutko i w ogóle
goma cudny ci wyszedł ten na chrzciny, dopisuję kolejny na mojej liście tortów które muszę spróbować zrobić![]()
marioletta mi też czasem masa wyschnie na kamień ale jak niedokładnie owinę. teraz robię tak że owijam tylko dobrze wyrobioną, miękką masę, formuje ją w wałek i oklejam wręcz folią spożywczą a potem owijam jeszcze kilka razy i na koniec skręcam tą folię co z boku zostaje tak jak papierek od cukierka. jak dotąd najlepsze efekty daje ta metoda, tylko przy tych końcach skręconych lekko obsycha
Ostatnią edycję dokonał moderator: