Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja

ola_wroclaw

Member
Lis 20, 2012
496
0
0
Marta12 @ 5 Jun 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1439593NO ola_wroclaw super! Twój nawet bardziej mi się podoba
freu.gif
freu.gif
freu.gif
Bardzo się cieszę że Ci tak dobrze wyszedł,troche sie martwiłam że może być coś nie tak,
sylkag66 chylę czoła
anbetung.gif
może kiedys od Ciebie odgapię takie piwko mój mąż jest smakoszem tego piwka
ccyb.gif
o nie!!!! Twój jest zdecydowanie ładniejszy i zgrabnieszy, ale i tak mój mi się bardzo podoba! Dziękuję kochana za rysuunki do druku. Wyszło super. I potwierdzam: But wychodzi :D

Marta12

Member
Kwi 21, 2013
341
0
0
ola_wroclaw cieszę się że bucik wyszedł bez problemu .Dzisiaj będę próbowac robić czerwony z całym czubkiem ,na większej szpilce ,zmniejszyłam go trochę i zobaczymy co wyjdzie z tego
icon_mrgreen.gif

Ostatnią edycję dokonał moderator:

marioletta

Member
Lis 2, 2012
332
0
0
Marta12 @ 6 Jun 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1439657 ola_wroclaw cieszę się że bucik wyszedł bez problemu .Dzisiaj będę próbowac robić czerwony z całym czubkiem ,na większej szpilce ,zmniejszyłam go trochę i zobaczymy co wyjdzie z tego
icon_mrgreen.gif
piękne te pantofelki wam wychodzą, ja już kilka próbowałam i jakies koślawe, a o tym żeby były dwa identyczne to moge zapomnieć .....

może są gdzies sprawdzone szablony ? bo ze mnie szewc by raczej dobry nie był albo za szerokie albo za wąskie
rofl.gif

Hajastan

Member
Maj 1, 2012
528
0
0
Aniu dziękuję za odpowiedź,
dziewczyny zakładajcie sklep obuwniczy,
rofl.gif
buciki jak "żywe"
rofl.gif
jestem pełna podziwu waszych torcików
anbetung.gif

a mnie wczoraj nie mało szlak trafił,
rofl.gif
wycinałam literki z filetowych wykrywaczek literki, małe e i d, duze W i L się na mnie uwzięły, a przez folie spożywczą tez wychodziły beznadziejne. Tak stukałam w stół, że jedna listewka się w rogu nadłamała i e zgubiło dziurkę ze środka, ale to nic teraz mu tylką będę wycinać
rofl.gif

Marta12

Member
Kwi 21, 2013
341
0
0
Kobieto kochana moje już dawno wylądowały w koszu. Żałowałam tylko, że je kupiłam,skusila mnie niska cena
icon_mrgreen.gif
.
Zainwestowałam teraz w te z wypychaczem i mam święty spokój
icon_smile.gif

JAM

Member
Kwi 9, 2013
1,458
0
0
a ja podsypuje dużą ilością mąki pod spód i na wierzch i same wyłażą , jak już są na torcie odparuje i mąka znika.

Hajastan

Member
Maj 1, 2012
528
0
0
mnie też skusiła cena no i wygląd literek też, teraz będę sypała mąki, aż różowa masa biała będzie
rofl.gif

Jam
fajne jest to twoje żelazko, drogie?
gruebel_2.gif

JAM

Member
Kwi 9, 2013
1,458
0
0
U nas 5.99 eu. W Polsce widziałam za 29.99,- Turystyczne żelazko parowe lub allegro http://allegro.pl/zelazko-parowe-eco-steam...3276811254.html
Edit: Poręczne lekkie, ostrożnie jak za dużo pary tort może spłynąć. Lepiej delikatnie co 5-10 min poprawiać. I delikatnie na kwiaty, nawilża je, mogą się odkształcić.

Marta12

Member
Kwi 21, 2013
341
0
0
icon_mrgreen.gif
kurczę żelazko prawie tyle samo co przesyłka kosztuje, a jakby tak zwykłym spróbować? Jak na razie jestem spłukana
cry_1.gif
bo sobie zamówilam takie tam różne pierdoły na allegro
rofl.gif

marioletta

Member
Lis 2, 2012
332
0
0

JAM

Member
Kwi 9, 2013
1,458
0
0
ola_wroclaw @ 6 Jun 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1439863co to za żelazko??????? :D
Ola popatrz na mój poprzedni post, jest tam odnośnik do allegro. Takie żelazko parowe sobie kupiłam do "parowania" tortów i dekoracji. Ja kupiłam w DE w Saturnie. Kiedyś w Polsce widziałam takie w Avansie.
Pokaże różnice może sie uda przed i po... ten połysk po chwili łagodnieje, jest bardziej satynowy.
PS tort super, masz talent
icon_mrgreen.gif

Marta12

Member
Kwi 21, 2013
341
0
0
JAM ja mam pytanie odn. koloru masy z jakiej jest zrobiony bobas
icon_smile.gif
To gotowy kolor czy dodany jakiś barwnik
gruebel_2.gif

ola_wroclaw tort jakby inaczej tylko rewelacja!!!

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy