goia87 @ 23 Jun 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1445601W koncu dziewczyny skonczyłam ten tort dla murarza własnie go oddałam i kamień z serca.Pani zadowolona a ja tak srednio bo moglam sie bardziej postarac ale braklo mi czasu i siły przez te upały![]()
Jaaaaki świetnyA Pan jednak nie odpocznie ... kilka cegiłek mu zostawiłaś
hihihihi świetne![]()
![]()
Alipek bo mnie te paski tygrysie i bumelki centki na oczy padłykwiatki łatwizna z tortami mam kłopot![]()
![]()
miu-miu dziekuje, co do wagi to nie pomogę dopiero zaczynam w temacie![]()
Lalke miałam robić i od rana walcze z biszkoptami cały czas opadają ,krem sie waży, masa budyniowa nie ścina.....dziś wszystko z rąk leci a jutro do 13-tej mam zawieść na miejsce![]()
Dobijcie mnie![]()
JAM @ 23 Jun 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1445604Lalke miałam robić i od rana walcze z biszkoptami cały czas opadają ,krem sie waży, masa budyniowa nie ścina.....dziś wszystko z rąk leci a jutro do 13-tej mam zawieść na miejsce![]()
Dobijcie mnie
JAM kilka głębokich wdechów, kawka na spokojnie i będzie sto procent super!!![]()
JAM @ 23 Jun 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1445604od rana walcze z biszkoptami cały czas opadają ,krem sie waży, masa budyniowa nie ścina.....dziś wszystko z rąk leci a jutro do 13-tej mam zawieść na miejsce![]()
Dobijcie mnie
właśnie zjedliśmy pawie jeden biszkopt soute , bo mnie coś dziobnęło w barku jak cięłam warstwy i pojechałam tak że (_I_) z niego została łatać jak by nie było, tym bardziej że to mały biszkopcik .....
drugi stygnie, tylko coś jakiś marniejszy, pierwszy był rewelacja na sucho bez kremu bajka![]()
goia87 @ 23 Jun 2013 napisał:
goma @ 23 Jun 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1445708Hej dziewczyny,
troche czasu do Was nie zaglądałam a tu tyle stron do nadrobienia. Torty wszystkie pierwsza klasa, po prostu brak słów żeby wyrazic zachwyt![]()
Ja na razie mam przerwe w tortowaniu, najblizsza okazja bedzie w połowie lipca na urodz. męża.
I tak myslalam zeby zrobic butelke Jacka Danielsa. Wiem ze sie tu takowe torty pojawiały
Czy któraś z Was zamiawiała tą nalepke na butelkę w formie wydruku jadalnego, czy malowałyscie ręcznie ?
jJa raczej talentu do malowania nie mamchyba ze macie na to tez jakiś patent np. żeby odrysować czy "przekalkowac" ???![]()
JAM @ 18 Jun 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1443925hej reksiulekteż kombinuje z gliceryną, jestem na etapie zbierania informacji
kupiona juz jest wiltona.![]()
Kiniaaa dziękujeprzykrywkę już rozpatrywałam
, kwiaty muszą być z masy (tort to dodatek do nich) bo one będą prezentem niespodzianką![]()
![]()
Jola33 dziękuje... już zaczęłam robić i w sumie nie wyobrażam sobie poprzyklejanych kwiatów, tak sztucznie troche będzie wyglądać
i też wychodzi "przykrywka"![]()
A może wianek????? będzie łatwiej zrobić![]()
http://slubnyzakatek.com/files/wianek.jpg
http://wianki.sklep.pl/88-311-large/wianek...nowa-milosc.jpg
tylko z cukrowych kwiatów???![]()
![]()
![]()
![]()
dziękuje ślicznie za podpowiedż, torty prześliczne.
Pozdrawiam
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.