sylkag66 @ 26 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1455815pierwsza moja myśl to " zaraz mnie chyba ... strzeli" ale potem mówię sobie dam rade. I jakoś idzie. pomijając tą gorączkę jaką mam w domu. wszystko musze biegiem robić. NIE PISZCIE NIC NA FACEBOOKU POD TYM TORTEM, BO TA BABKA MA FEJSA I OGLĄDA TORTY. MOŻE ONA TAK AŻ SIĘ NIE ZNA, ALE TEN JEJ MŁODSZY SYN TO WIE WSZYSTKO.ja tak proponuję,żeby nic nie pisać na facebooku,zwłaszcza jak któraś z nas się żali,że coś jej nie wyszło,
albo że ktoś ją wkurzył/ła po co mają inni czytać odpowiedzi na nasze zwierzenia z cina![]()
![]()
Hajastan @ 27 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1456038ja tak proponuję,żeby nic nie pisać na facebooku,zwłaszcza jak któraś z nas się żali,że coś jej nie wyszło,
albo że ktoś ją wkurzył/ła po co mają inni czytać odpowiedzi na nasze zwierzenia z cina![]()
Ja też tak myslę ,lepiej tutaj psioczyć na upierdliwych klientów,tu jest nasze małe królestwo, bo nie kazdy chyba zna to forum a fb to już chyba bardzie znany każdy ma i czyta i to się potem wszystko roznosi![]()
![]()
Hajastan ten dla Ryśka super pomysł , jola33 powalczyłas dzielnie są świetne![]()
Hajastan @ 27 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1456038ja tak proponuję,żeby nic nie pisać na facebooku,zwłaszcza jak któraś z nas się żali,że coś jej nie wyszło,
CYTATJa też tak myslę ,lepiej tutaj psioczyć na upierdliwych klientów baa.gif ,tu jest nasze małe królestwo, bo nie kazdy chyba zna to forum a fb to już chyba bardzie znany każdy ma i czyta i to się potem wszystko roznosi wink.gifMy mamy grupę zamkniętą!!!! .... i co napiszemy nie wychodzi z grupy... dla innych jest niewidoczne ....Tylko osoby z grupy widzą to co jest napisane w Tortomaniaczkach ....a jest też opcja pisania tylko do wybranych osób z grupy.
Chyba że... są w grupie osoby które nie powinny za dużo wiedziećale z tym proszę do mnie , sprawę załatwimy.... Po to jest ta grupa byśmy mogły całkowicie bezpiecznie o wszystkim rozmawiać bez obaw, że ktoś to złośliwie wykorzysta... Nie rozumiem skąd obawa, że wszyscy widzą co piszemy????![]()
a propo tematu...
jola33 cudne te torciki
Hajastan świetny pomysł i takie czyste wykonanie ... dlaczego moje masa jest koloru kości słoniowej a wasza biała? Czy mi sie tylko wydaje?
Czy ktoś używa koloru biel tytanowa?????? Czy masa jest naprawdę bielsza ????... proszę o rady ...
Kocham swoją masę cudownie się z nią pracuje mogę wałkować cieniuśko i pokrywać różne kształty ale jest taka jakby przejrzysta![]()
Jo_anna1 @ 27 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1456163...
Przyszłam do Was bo jeszcze chwila i coś mnie trafi. Od 18-tej tort wykańczam i nijak nie mogę skończyć, chyba zaraz sama się wykończę. Nie dość, że masa płynie to jeszcze nie mogę się na pracy skupić. Wstawiłam tort do lodówki, rano skończęJo_anno a więc i ty masz gorsze chwile... pocieszające. Czy masz jakąś sTronę ze swoimi tortami? chciałabym zerknąć na ten który robiłaś na 18 swojej córki a na cinie fatalnie się szuka :/![]()
o.laz @ 27 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1456165Drogie Panie, chylę czoła. CUDOWNE TORTY!!!
Jo_anno a więc i ty masz gorsze chwile... pocieszające. Czy masz jakąś sTronę ze swoimi tortami? chciałabym zerknąć na ten który robiłaś na 18 swojej córki a na cinie fatalnie się szuka :/
Ano chyba każdy je maPotwornie zmęczona wczoraj byłam. Mam dziś na noc do pracy co jeszcze bardziej wytrąciło mnie wczoraj z równowagi bo już w tym miesiącu będę pracowala 8 nocy a niektórzy nawet 1 nie mieli. Wnerwia mnie system pracy bo z dnia na dzień dowiadujemy się jak mamy do pracy, nie ma żadnego racjonalnego grafiku i planowania. Ten piątkowy tort weselny z falbankami był strasznie pracochłonny. Moje życie.......... mam chyba jakiś zespół napięcia weekendowego....................... ot i tak się wszystko skumulowało.![]()
Nie mam stronki, nie ma mnie na FB tort dla mojego dziecięcia jest tu:
https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=33167&st=8420
Nie jest wcale skomplikowany, jakbyś miała jakieś pytania to pisz smiało
Nooosssszzzzz napisałam caly tekst i nie wiem co przycisnęłam bo zniknęło wszystko i jeszcze raz musiałam pisać, nie wiem czy wszystko co chciałam. Ja to nie powinnam dziś chyba za nic się brać i broń Boże z domu wychodzić
Wstawie jeszcze ten tort który tak ciężko mi się robiło:
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.