lambethka @ 15 Oct 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1473966dziekuje dziewczyny![]()
na pokaz przyjezdza sie juz z gotowa praca. Robi sie wszystko od podstaw w domu/pracowni na bazie jadalnych produktow - jedynie w niektorych kategoriach sa dozwolone formy styropianowe (np. w kat. tortow slubnych). Na miejscu ma sie niewiele czasu zeby ustawic tort na wyznaczonym miejscu i poprawic jakies niedoskonalosci. Ewentualnie pobiec po kartke: ''uszkodzone w transporcie''
AAA no to fajnie ,że w domu można w spokoju bez stresu i nie ma sie określonej liczby godzina skąd bierzecie informacje o jakich kolwiek konkursach?
lambethka @ 15 Oct 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1473995w temacie o wystawach wkleilam link do strony ze zdjeciami
Ah to ty w Germany siedzisz..no ja jeszcze w UK
kajastama @ 15 Oct 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1474052Bardzo proszę o pomoc. Jestem początkująca w dekoracjach z masy lukrowej a siostra poprosila mnie o upieczenie tortu z elementami piwa lub w kształcie. Bardzo proszę o jakieś wskazówki . Dziekuję serdecznieMożesz zrobić kapsel lub kufelek z piwem, kilka propozycji:
https://www.google.pl/search?hl=pl&site...372.vLTfCcVw3Qo
Mój weekend:
bumelka @ 18 Oct 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1474684Tu nie ma niestety niefajnych tortów. A tak by się chciało czasem coś skrytykować![]()
Jo_anna zdradź proszę jak zrobiłaś takie fajne pióro. Wyszło super.Chyba powstało przez przypadek bo to miało być coś innegoPasek rozwałkowanej masy położony na wałku i strzępione brzegi. Później na folii spożywczej wyschło i nakleiłam brązowy pasek środka.![]()
A u mnie " jesień idzie cicho przez park"
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.